«Τάσεις φυγής από τον Πρίγιοβιτς»

Από inpaok.com: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν περνάει και τις καλύτερες του ημέρες στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Ίτιχαντ, με τα πρώτα «σύννεφα» να κάνουν την εμφάνιση τους.
Πηγή: inpaok.com
«Τάσεις φυγής από τον Πρίγιοβιτς»

Ο Σέρβος επιθετικός έχει χάσει το τελευταίο διάστημα την θέση του στην Εθνική Σερβίας, και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει άμεσα από την Τζέντα.

Οι συμπατριώτες του υπογραμμίζουν ότι ο πρώην φορ του Δικεφάλου δεν έχει καλή σχέση με τον προπονητή της Αλ Ίτιχαντ, Λουίς Σιέρα, αναφέροντας ως επιχείρημα ότι προσφάτως έμεινε εκτός αποστολής από παιχνίδι της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρίγιοβιτς έχει μείνει μακριά από τα στάνταρ του, αφού μέχρι τώρα έχει μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

Το «αγκάθι» της αποχώρησης του, σύμφωνα με τους Σέρβους ωστόσο, αφορά τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας. Υπενθυμίζεται ότι καταβλήθηκε στον ΠΑΟΚ η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του, τον περασμένο Γενάρη, ενώ στον διεθνή επιθετικό δόθηκε ετήσιο συμβόλαιο που ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...