Στο Παλέ για το διπλό

Από Inpaok.com:Ξεκίνημα με ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Basket League για τον Δικέφαλο, που αντιμετωπίζει στο παιχνίδι της αγωνιστικής τον Άρη στο Παλέ (29/9 – 17:45).
Πηγή: inpaok.com
Στο Παλέ για το διπλό

Ο Κώστας Φλεβαράκης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αναφορικά με την ομάδα του, καθώς η προετοιμασία που πραγματοποίησε σε μικρό χρονικό διάστημα κυμάνθηκε σε φυσιολογικά επίπεδα και χωρίς... παρατράγουδα.

Ο 50χρονος τελικός δήλωσε για το εν λόγω παιχνίδι:

-Για την πρεμιέρα κόντρα στον Άρη και το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει:

«Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι σε πρώτη φάση να έχουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη σεζόν, χωρίς, φυσικά, να υποτιμάει ποτέ κανείς, οποιοδήποτε παιχνίδι πρωταθλήματος, ειδικά όταν στο ξεκίνημα πρέπει να παίξεις με τον Άρη. Όπως γνωρίζετε, δεν μπορείς να πεις πολλά ή να κάνεις προβλέψεις για αυτά τα παιχνίδια. Για τον Άρη δεν έχουμε καμία εικόνα, ο Άρης έχει δική μας.

Έχουν δει αρκετά δικά μας παιχνίδια, θα ζητούσα χθες στην παρουσίαση του πρωταθλήματος, τον κόουτς του Άρη, Σούλη Μαρκόπουλο, να μας δώσει και κάποιο δικό τους, αλλά δεν ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Νομίζω ότι είναι σημαντικό, να δείξουμε αυτήν τη προσπάθεια που έχουμε κάνει και σε ομαδική δουλειά και σε ένα δυνατό τεστ χαρακτήρα. Στο μπασκετικό κομμάτι, ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι υψηλός. Όταν παίζεις σε μια τέτοια έδρα, γεμάτη αντίπαλους φιλάθλους, σίγουρα και για τα δικά μας τα παιδιά, είναι τεστ σε ατομικό και ομαδικό χαρακτήρα. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. θέλουμε να μπούμε με τη νοοτροπία που προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε, ότι δηλαδή σε κάθε παιχνίδι, όπου κι αν παίζεται αυτό θα προσπαθούμε να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να διεκδικούμε τη νίκη. Αυτό θα είναι το σκεπτικό και στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

To παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ3, ενώ την εξέλιξη του αγώνα μπορείτε να παρακολουθείτε live από το INPAOK, που θα βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» για την σπουδαία αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...