Ουάρντα με... ακράτεια στο Χαριλάου!

Από paok24.com: Με γκολ του ασυγκράτητου Ουάρντα, η Λάρισα πέρασε με 2-3 από την έδρα του Άρη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.
Πηγή: paok24.com
Ουάρντα με... ακράτεια στο Χαριλάου!

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, η Λάρισα, πήρε ένα σημαντικό διπλό, μετά από ανατροπή, μέσα στην έδρα του Άρη...

Οι γηπεδούχοι, με φόρα από την ιστορική επιτυχία της ισοπαλίας στην Τούμπα, προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό, με τον Βέλεθ και δύο λεπτά αργότερα, με τον Μπρούνο Γκάμα, προηγήθηκαν με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν τα παράτησαν. Ο Νούνιτς έκανε το 2-1 στο 20' και στο 33', ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 2-2 και με αυτό το σκορ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την πίεση των γηπεδούχων, ο Ουάρντα δεν... κρατήθηκε και στο 74', με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 2-3.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με επεμβάσεις του Κρίστινσον και με τη φάση στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Σκουλά να δίνει αρχικα πέναλτι υπέρ του Άρη, αλλά πηγαίνοντας στο VAR, είδε το επιθετικό φάουλ του Ρόουζ στον Μόρα, νωρίτερα και άλλαξε την απόφαση του.

Ο Άρης, πλέον, έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκεί που υπάρχει η σιγουριά ότι θα αντιδράσει για να αλλάξει το κλίμα...

Διαβάστε ακόμη...