Το blog του Σταύρου Σχίζα: «Καθοριστικό ρόλο η ενέργεια, ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας»

Από esake.gr: Γεια σας! Και πάλι εδώ, για δεύτερη χρονιά θα τα λέμε μέσα από το προσωπικό μου blog στην επίσημη ιστοσελίδα της Basket League. Πάντα για μπάσκετ, για την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ, τα παιχνίδια μας και όλα αυτά που μας (και σας) απασχολούν.
Πηγή: esake.gr
Το blog του Σταύρου Σχίζα: «Καθοριστικό ρόλο η ενέργεια, ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας»

Θέλω να ευχηθώ υγεία και μακριά από τραυματισμούς, σε όλες τις ομάδες, σε όλους τους αθλητές και γενικά σε όλους όσοι ασχολούνται ή παρακολουθούν το μπάσκετ. Να γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο και να κυλήσουν όλα ομαλά, ώστε το πρωτάθλημα να συνεχίσει να μπορεί να αναπτύσσεται.

Ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε εικόνα για τον Άρη. Γνωριζόμαστε με τους περισσότερους παίκτες, από όλα αυτά τα χρόνια που παίζουμε στο ίδιο πρωτάθλημα, υπάρχουν παιδιά που θα παίξουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όποτε ναι, η εικόνα που έχουμε είναι περισσότερο για ατομικά χαρακτηριστικά.

Νομίζω ότι θα παίξει ρόλο η ενέργεια, είμαστε ακόμη στην αρχή, οπότε θα είναι λογικό να υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην εξέλιξη του αγώνα. Μάλλον όμως θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το πλεονέκτημά μας σε σχέση με τον Άρη, είναι ότι δουλεύουμε όλοι μαζί εδώ και τρεις εβδομάδες, διάστημα όμως που και πάλι δεν είναι αρκετό γιατί ξεκινήσαμε αργά.

Από την άλλη, το πλεονέκτημα του αντιπάλου μας είναι η έδρα. Θα είναι γεμάτο το γήπεδο, δύσκολη έδρα, οπότε χρειάζεται πολύ προσήλωση!

Εμείς είμαστε μία νέα ομάδα. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά που έχουν έρθει, είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, πολύ καλοί αθλητές και πεινασμένοι για διάκριση. Θέλουν να κάνουν κάτι σημαντικό με τον ΠΑΟΚ, όπως όλοι μας στην ομάδα. Αυτό είναι το vibe που έχω από αυτές τις ημέρες που δουλεύουμε όλοι μαζί και με τον προπονητή μας, που επίσης είναι πολύ φιλόδοξος και προέρχεται μέσα από τον ΠΑΟΚ.

Κλείνοντας αυτή την πρώτη επικοινωνία μας για τη νέα σεζόν, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την συμπαράσταση που ήδη έχουν δείξει στην ομάδα με τα εισιτήρια διαρκείας. Αισθανόμαστε ότι θα τους έχουμε κοντά μας πολύ πιο έντονα από πέρσι κι αυτό είναι κάτι που μας δίνει δύναμη και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε αλλά και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.

Διαβάστε ακόμη...