Αυτοί που… έμειναν

Από inpaok.com: Τον Ελβετό Στέφαν Κλόσνερ όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον 38χρονο διαιτητή να έχει «συναντηθεί», ακόμα μια φορά με τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Αυτοί που… έμειναν

Ο Κλόσνερ ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης των «ασπρόμαυρων» με την Φιορεντίνα, για την φάση των ομίλων της σεζόν 2016-17. Τότε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «Αρτέμιο Φράνκι», με το τελικό 2-3 να αποδεικνύεται θεμέλιο πρόκρισης για τους «32» του θεσμού.

Από εκείνο το παιχνίδι (24 Νοεμβρίου 2016), μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τον Βλάνταν Ίβιτς, έχουν παραμείνει και έχουν ρόλο στην ομάδα.

Πρόκειται για τους Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος και Δημήτρη Πέλκα. Το αξιοσημείωτο είναι, ότι μόνο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ θα συναντήσει ξανά τον Κλόσνερ, μιας και ο Λέο Μάτος είναι τιμωρημένος, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σακχόφ (83' Μυστακίδης), Κάνιας, Ροντρίγκες, Κάμπος (71' Πέλκας), Κουλούρης (61' Τιάμ).

Διαβάστε ακόμη...