Οι βελτιώσεις που θέλει να δει στο ΟΑΚΑ ο Φερέιρα

Από thessports.gr: Το κυριότερο πρόβλημα που έχει παρατηρήσει ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του βρίσκεται στις μεταβάσεις, κυρίως στο αμυντικό transition με τους επιθετικούς να μην έχουν τις κατάλληλες «επιστροφές» με αποτέλεσμα η ομάδα να δέχεται φάσεις μέσα από αντεπιθέσεις ακόμα και με λιγότερους παίκτες.
Πηγή: thessports.gr
Οι βελτιώσεις που θέλει να δει στο ΟΑΚΑ ο Φερέιρα

Ο Πορτογάλος προπονητής πιστεύει πως αν ο ΠΑΟΚ κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του για πρώτη φορά στην σεζόν, εκτός από μια σημαντική νίκη, θα ανεβάσει τον πήχη της αυτοπεποίθησης στην ομάδα και θα την κάνει να πιστέψει ακόμα περισσότερο στο πλάνο.

Επίσης, ένας τομέας που χρίζει βελτίωσης είναι οι στημένες φάσεις και ειδικά σε ότι αφορά την αμυντική συμπεριφορά των παικτών όταν η μπάλα στήνεται γύρω από την περιοχή ή στην γωνιά για κόρνερ.

Ο Φερέιρα πιστεύει ότι στο ΟΑΚΑ θα βρει χώρους, αφού τόσο ο αντίπαλος δεν θα κλειστεί γιατί είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και γιατί ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου επιτρέπει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Σε ότι αφορά τον αντίπαλο, ο Πορτογάλος πιστεύει πως θέλει προσοχή η ΑΕΚ και κυρίως ο Λιβάγια. Σε αυτόν έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο παιχνίδι του Κροάτη επιθετικού κατά την διάρκεια της ανάλυσης του αντιπάλου.

Διαβάστε ακόμη...