«Τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα»

Η 24χρονη λίμπερο ετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή της γυναικείας ομάδας
Πηγή: volleypaok.gr
«Τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα»

βόλεϊ του ΠΑΟΚ στη μεγάλη κατηγορία.
Ξεχωριστή ημέρα για τη νέα παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Μυρίδου, η οποία την Παρασκευή 27/9 γιόρτασε τα γενέθλια της, με τις συμπαίκτριες της, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου να στέλνουν τις ευχές τους.

Η ίδια με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ έστειλε τα δικά της μηνύματα για τη νέα σεζόν που θα την βρει στα «ασπρόμαυρα».

«Κλείνοντας τα 24 μου χρόνια, είναι όλα πιο άπλα και ξεκάθαρα. Αυτό που εύχομαι είναι Υγεία, Ευτυχία, Ανθρώπους που με αγαπούν διπλά μου και την δυνατότητα να κάνω πράγματα που αγαπώ αληθινά. Έτσι λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από πολλά εμπόδια, συνεχίζω να παίζω βόλεϊ, είμαι ξανά στην Α1 και μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ.

Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και μαζί με τις συμπαίκτριές μου να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα. Στόχος μας είναι να δουλεύουμε σωστά, να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να παίζουμε συγκεντρωμένα και με πάθος και παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτερες! Ανυπομονώ, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και πιστεύω ότι ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή, με δουλειά, πάθος, θέληση, υπομονή και επίμονη...τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν!»

Διαβάστε ακόμη...