Χρόνια Πολλά Μαρία

Απο paokvolley.gr: Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, εύχονται ολόψυχα, χαρούμενα γενέθλια, με προσωπική και οικογενειακή Ευτυχία, Επιτυχίες και πάνω από όλα Υγεία, στην λίμπερο της ομάδας, Μαρία Μυρίδου.
Πηγή: paokvolley.gr
Χρόνια Πολλά Μαρία

Η αθλήτρια του δικεφάλου, ευχήθηκε για αυτή την ξεχωριστή μέρα...
"Κλείνοντας τα 24 μου χρόνια, είναι όλα πιο άπλα και ξεκάθαρα. Αυτό που εύχομαι είναι Υγεία, Ευτυχία, Ανθρώπους που με αγαπούν διπλά μου και την δυνατότητα να κάνω πράγματα που αγαπώ αληθινά. Έτσι λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από πολλά εμπόδια, συνεχίζω να παίζω βόλεϊ, είμαι ξανά στην Α1 και μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ.

Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και μαζί με τις συμπαίκτριές μου να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα. Στόχος μας είναι να δουλεύουμε σωστά, να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να παίζουμε συγκεντρωμένα και με πάθος και παιχνιδι με παιχνιδι να γινόμαστε καλύτερες! Ανυπομονώ, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και πιστεύω ότι ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή, με δουλειά, πάθος, θέληση, υπομονή και επίμονη...τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν!"

Διαβάστε ακόμη...