Ένα μάγκικο διπλό στο ΟΑΚΑ (video)

Από inpaok.com: Για την 5η αγωνιστική της Super League 1 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (29/9 – 19:30), με τον Δικέφαλο να θέλει να επανέλθει στις νίκες, μετά την «γκέλα» στο παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα, με 2-2.
Πηγή: inpaok.com
Ένα μάγκικο διπλό στο ΟΑΚΑ (video)

Πάμε να θυμηθούμε, ένα από τα μεγάλα διπλά του Δικεφάλου, μέσα στην Αθήνα, με 0-2, για την σεζόν 2011/2012 και συγκεκριμένα, για την 19η αγωνιστική της τότε Super League, με τα γκολ να πετυχαίνουν ο Γεωργιάδης και ο Αθανασιάδης.

Η... ομοιότητα εκείνου του αγώνα με αυτού της Κυριακής (29/9) το γεγονός πως στον πάγκο της ΑΕΚ καθόταν και πάλι, ο Νίκος Κωστένογλου.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει δυνατά και να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα η πρώτη φάση ήταν και δοκάρι για την Ένωση με τον Καφέ. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν πάθος σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που φαινόταν... παγωμένος στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Αυτός όμως που γέλασε πρώτος ήταν ο... ασπρόμαυρος Δικέφαλος, όταν στην πρώτη του φάση κατάφερε και να άνοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ του Γεωργιάδη.

Από το γκολ και μετά ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και πήρε τον έλεγχο, έχοντας περισσότερη σιγουριά στο παιχνίδι του, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που άρχισε να είναι νευρική με αρκετές λάθος πάσες και κυρίως με πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με την ΑΕΚ από το 35 και μετά να προσπαθεί να πετύχει την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα στις τελικές προσπάθειες, με αρκετό εκνευρισμό και με τον ΠΑΟΚ να αμύνεται άριστα και να προσπαθεί να παίξει την κόντρα επίθεση.

Στην επανάληψη, είχαμε ακριβώς το ίδιο ματς με το πρώτο μέρος. Η ΑΕΚ να μπαίνει δυνατά για να ισοφαρίσει και τον ΠΑΟΚ, άριστα στημένο να περιμένει για να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Η «ένωση» προσπάθησε περίπου μέχρι το 65ο λεπτό να κάνει κάτι, αλλά σε εκείνο το σημείο ήρθε το 2-0 με τον Αθανασιάδη.

Οι παίκτες του Κωστένογλου άδειασαν ψυχολογικά σε αντίθεση με αυτούς του Λάζλο Μπόλονι που είχαν ένα πλάνο μέσα στο παιχνίδι και την τύχη να προηγηθούν πρώτοι, παρότι δεχόντουσαν πίεση.

Το τελικό σκορ βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 0-2.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητές: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) / Αλεξέας (Μεσσηνίας) – Γρεβένης (Χαλκιδικής)

4ος Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζα)

Συνθέσεις:

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Αργυρίου, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός, Καφές, Γεωργέας (Βάργκας 62′), Κλωναρίδης (Σιαλμάς 46′), Χοσέ Κάρλος (Γκερέιρο) 46′, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Λαζάρ (Ίβιτς 88′), Σαλπιγγίδης, Φωτάκης (Μπαλάφας 73′), Γεωργιάδης (Ρομπέρ 82′), Αθανασιάδης.

Σκόρερ: Γεωργιάδης 16′ (0-1), Αθανασιάδης 66′ (0-2)

Κίτρινες κάρτες: Σνάουτσνερ 30′, Φωτάκης 37′, Αραμπατζής 85′, Αργυρίου 78′, Μανωλάς 69′, Αθανασιάδης 69′.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του ΠΑΟΚ παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...