Η καταλυτική επιστροφή των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο

Από sfina.gr : Ο Αμπέλ Φερέιρα συνεχίζει κανονικά τον σχεδιασμό του για τον ΠΑΟΚ, αφού φαίνεται ότι θεωρείται λήξαν το θέμα της πρότασης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας για τις φετινές εμφανίσεις είναι δεδομένος και προκαλεί πολλές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
Πηγή: sfina.gr
Η καταλυτική επιστροφή των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο

Είναι αλήθεια, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες, πως δεν υπάρχουν έριδες, διχόνοιες, ούτε προστριβές μέσα στην ομάδα, ενώ και οι σχέσεις του προπονητή με όλους τους παίκτες ανεξαιρέτως είναι πολύ καλές. Άρα, ποιό είναι το πρόβλημα και παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ αυτή την εικόνα που κόστισε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και προκάλεσε αμφιβολίες για την διατήρηση των περσινών σκήπτρων του νταμπλούχου;

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “ασπρόμαυρων” από τον Φερέιρα είναι ολοφάνερο πως ο 40χρονος Πορτογάλος κόουτς ακόμα “ψάχνει” να βρει την “χημεία” της ομάδας. Και σ’ αυτό θεωρεί πως θα βοηθήσουν πάρα πολύ όταν επιστρέψουν ο Σοζέ Μαουρίσιο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η ηγετική τους μορφή στα αποδυτήρια και η υψηλή ποδοσφαιρική τους ποιότητα κρίνει πως είναι αυτό που λείπει από την ομάδα αυτή την στιγμή. Είναι πεπεισμένος πως όταν γυρίσουν στην ενεργό δράση ο Βιεϊρίνια και ο Μαουρίσιο θα αποτελέσουν παρελθόν οι αρρυθμίες και η ομάδα θα βρει ξανά τον γνωστό βηματισμό της που την οδήγησε στην κατάκτηση τριών κυπέλλων και ενός νταμπλ μέσα σε τέσσερα χρόνια!

Διαβάστε ακόμη...