Ατζέντης Μπερμπάτοφ: «Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τον ΠΑΟΚ»

Από sda.gr: Ο ατζέντης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ, μίλησε για το φινάλε στην καριέρα του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, αλλά και τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ατζέντης Μπερμπάτοφ: «Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από μία σπουδαία καριέρα.

Ο ατζέντης του, Εμίλ Ντάντσεφ, μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πέρασμά του Βούλγαρου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως έχει μόνο καλές αναμνήσεις και εντυπώσεις, χωρίς ωστόσο να πάρει θέση αναφορικά με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση του Μπερμπάτοφ να αποσυρθεί: «Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς ο Ντίμιταρ τελείωσε την καριέρα του. Κάθε πράγματα έχει το τέλος του όμως. Η απόφαση ήταν δική του. Η καρδιά του δύσκολα θα το είπε. Δε θέλω να μιλάω εξ ονόματος του. Πιστεύω ότι θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο σε μια άλλη θέση».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει καλές εντυπώσεις από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος τον υποδέχθηκε με μεγάλη απόφαση και μπορεί να μην κατάφερε να μείνει χρόνια στην ομάδα αλλά έχει μόνο καλές εντυπώσεις και αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Ξέρετε ότι ως σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί παιχνίδια σε όλο τον κόσμο και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω εάν θα έρθει. Όταν βρει χρόνο θα έρθει και μακάρι να έρθουμε και μαζί για να δούμε ένα αγώνα και να κερδίσει η ομάδα. Έχουμε καλές σχέσεις με τον κόσμο στον ΠΑΟΚ. Είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ. Έχει φίλους και κόσμο που τον αγαπάνε».

Για τον Τούντορ: «Δεν θέλω να κάνω την ανάλυση για ό,τι έγινε. Εκείνος ήθελε να βοηθάει τον προπονητή και τους νέους παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...