Ζουρνατσίδης: Η πίεση της κριτικής και η παραίτηση

Απο basketplus.gr: Ούτε μια μέρα δεν μπορεί να μείνει ήρεμη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά από Πρέλεβιτς και Καραμπέρη έφτασε και η 3η ηχηρή παραίτηση, αυτή του Τέλη Ζουρνατσίδη. Ο επί 10ετίας τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ υπέβαλλε την παραίτησή του στο σημερινό ΔΣ, λέγοντας ότι η παραμονή του θα έκανε κακό παρά καλό στην ομάδα και ότι δεν είχε να προσφέρει κάτι περισσότερο.
Πηγή: basketplus.gr
Ζουρνατσίδης: Η πίεση της κριτικής και η παραίτηση

Η ουσία είναι ότι ο Ζουρνατσίδης ενοχλήθηκε από την κριτική που του έγινε μετά το τέλος της περσινής σεζόν από ΜΜΕ και μεμονωμένα από φιλάθλους, ενώ το κλίμα επιβαρύνθηκε με την παραίτηση Καραμπέρη και τα όσα διέρρευσαν για τις οφειλές στο πρόσωπο του, ακόμα και με την φημολογία-υπήρξε διάψευση-για υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζουρνατσίδης είχε πάρει εδώ και μέρες την απόφασή του και για αυτό δεν ακολούθησε την αποστολή στην Βουλγαρία για το τουρνουά στο Σάμοκοφ. Mάλιστα σε κάποια στιγμή υπήρχε προστριβή και με τον Φλεβαράκη, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε, αν και ποτέ δεν ήταν επιλογή δική του ο νέος κόουτς του ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες ότι την θέση του Ζουρνατσίδη θα πάρει ο Χρήστος Τσέκος, συνοδοιπόρος του Φλεβαράκη τα τελευταία χρόνια, δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα, ακούγεται ότι το κενό μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω, ενώ ανάλογα δεν υπάρχει απόφαση για την αντικατάσταση του Καραμπέρη.

Τέλος μετά το ΔΣ μέλη της ΚΑΕ συναντήθηκαν με εκπροσώπους συνδέσμων για να συζητήσουν για το πώς θα στηριχθεί η ομάδα στη νέα σεζόν, οι δύο πλευρές φέρονται να έκαναν λόγο για 2000 διαρκείας, ενώ για την ώρα έχουν ξεπεράσει τα 1400.

Διαβάστε ακόμη...