Μπεστ και Σμιθ πρώτοι σκόρερ στα φιλικά, εμφανές το αμυντικό κενό

Από basketplus.gr: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την Κυριακή μια γρήγορη σειρά 6 φιλικών, καθώς ήταν η τελευταία ομάδα της φετινής Α1 που άρχισε προετοιμασία.
Πηγή: basketplus.gr
Μπεστ και Σμιθ πρώτοι σκόρερ στα φιλικά, εμφανές το αμυντικό κενό

Αν εξαιρεθεί το πρώτο τεστ με την αδύναμη Ελευθερούπολη και ως παρονομαστής μπουν τα επόμενα 5 φιλικά (Λέφσκι, Πανιώνιος, Ιωνικός, Οχρίντ, Ρίλσκι), ο Δικέφαλος σκόραρε με 87 πόντους μέσο όρο και δέχθηκε 77.4.

Αν μάλιστα υπολογιστούν τα 4 τελευταία τεστ, η άμυνα "ανέβηκε" στους 82 πόντους μέσο όρο παθητικό, με βασικό πρόβλημα την περιφερειακή άμυνα και ειδικά τα πολλά τρίποντα που έδωσε και δέχθηκε η ομάδα.

Σε ατομικό επίπεδο... Μπεστ και Σμιθ με 12.2 πόντους ανά αγώνα έκαστος αναδείχθηκαν σε πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ σε αυτά τα 5 πιο δυνατά τεστ. Ακολούθησε ο Ουίγκινς (11.6π), ο Νόουλς (9.2π), ο Λιούις (8.4π), ο Μαργαρίτης (8π σε 3 ματς) και οι Σαρικόπουλος (7.8π), Εγκεκέτζε (6π), Σχίζας (5.8π), Τσόχλας (4.2π) και Χατζηνικόλας (5π σε 3 ματς).

Σε ένα φιλικό, στο πρώτο, συμμετείχαν σκοράροντας οι Ιατρίδης (2π), Κόνσουλας (3π), ενώ μια συμμετοχή είχε ο Καρράς (2π) και δύο ο Καραμανόλης (2π). Τέλος ο Μπράουν της Ρίλσκι ήταν ο κορυφαίος αντίπαλος (του ΠΑΟΚ) killer μιας βραδυάς, καθώς τη Κυριακή στο τελικό του τουρνουά Σαμόκοφ πέτυχε 26 πόντους.

Διαβάστε ακόμη...