«Αναγεννά την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Άκπομ»

Από sdna.gr: Με αφορμή τη συμμετοχή του Μπουκάιο Σάκα στην αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα, οι Άγγλοι θυμήθηκαν τους νεότερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα των «Κανονιέρηδων», ανάμεσά τους και τον Τσούμπα Άκπομ.
Πηγή: sdna.gr
«Αναγεννά την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Άκπομ»

Το ντεμπούτο του στην Premier League πραγματοποίησε ο 18χρονος Μπουκάιο Σάκα, ο οποίος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και αγωνίστηκε για 45 λεπτά, στη νίκη της Άρσεναλ με 3-2 επί της Άστον Βίλα.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, η αγγλική ιστοσελίδα «90min.com», έκανε αφιέρωμα στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα των «Κανονιέρηδων» και ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ.

Συγκεκριμένα, θυμήθηκε το ντεμπούτο του κόντρα στη Σάντερλαντ, σε ηλικία 17 ετών, 11 μηνών και 10 ημερών. Στη συνέχεια, σημειώνει πως ξεκίνησε σε ηλικία έξι ετών από τις ακαδημίες, όντας μία μεγάλη... ελπίδα για την ομάδα, χωρίς να μπορέσει ωστόσο να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.

«Τώρα, αναγεννά την καριέρα του στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, ο νεαρός επιθετικός ξόδεψε τη συντριπτική πλειοψηφία της καριέρας του στην Άρσεναλ σε διάφορους δανεισμούς.

Από την αποχώρησή του το 2018, σημείωσε έντεκα γκολ σε 40 συμμετοχές για τους πρωταθλητές της Super League και είναι μόλις 23 ετών, οπότε έχει πολλές πιθανότητες να κάνει την καριέρα που όλοι αναμένουν», συμπληρώνουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...