Μετατρέπεται σε σταθερά ο Μίσιτς

Απο paok24.com: Ο Κροάτης έχει γίνει απαραίτητος στον ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα
Πηγή: paok24.com
Μετατρέπεται σε σταθερά ο Μίσιτς


Ο Γιόσιπ Μίσιτς κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας για τον ΠΑΟΚ, στο χθεσινό 2-2 με τον Άρη, αλλά εκτός από αυτό, έχει καταφέρει να κάνει τον εαυτό του, απαραίτητο στη φετινή ομάδα.
Ο 25χρονος, μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν, ως μία εναλλακτική επιλογή για τον άξονα, ωστόσο μετά την αλλαγή δεδομένων, κάποια προβλήματα σε αυτήν τη θέση και με τη δική του εικόνα, όχι μόνο έχει γίνει βασικός, αλλά οδεύει προς... μονιμοποίηση.

Τα στατιστικά του, στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικά. Μαζί με τον Μάτος, τον Σφιντέρσκι και τον Άκπομ, έχουν από 2 γκολ, ενώ ο Μίσιτς, είναι πρώτης της ομάδας σε ασίστ, έχοντας δώσει 3.

Στις σωστές πάσες, είναι δεύτερος με 21, πίσω από τον Μπίσεσβαρ που έχει 22, αλλά η διαφορά του με τον Ολλανδό, είναι ότι αυτός έχει 12 λάθη, ενώ ο «Μπίσε» έχει 18 (όντας πρώτος του ΠΑΟΚ σε αυτήν την κατηγορία).

Ο Κροάτης είναι πρώτος επίσης, στα γεμίσματα με 26, με τον Λημνιό να τον ακολουθεί με 19, ενώ πρώτος είναι και στα εύστοχα γεμίσματα, με 7, με τον Λημνιό να τον ακολουθεί και εκεί, με 6.

Ο Πέλκας έχει την πρωτιά σε τελικές φάσεις με 7, με τον Μίσιτς να έχει 5 και να είναι δεύτερος, μαζί με Άκπομ και Κρέσπο, που έχουν ίδιο αριθμό τελικών φάσεων.

Δεύτερος σε σωστές πάσες 21 αυτός, 22 ο Μπίσεσβαρ που είναι και πρώτος στα λάθη με 18, Μίσιτς έχει 12, έκτος στην ομάδα.

Επίσης, ο Κροάτης, είναι πίσω από Βαρέλα (10) και Εσίτι (9) στον τομέα των κλεψιμάτων, που έχει 8, όσα και ο Μάτος.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μίσιτς, δημιούργησε την ευκαιρία για τον εαυτό και την πήρε μέσα από τα παιχνίδια και με την εικόνα του, αποτελεί κάτι ξεχωριστό σε αυτήν τη φάση, στον άξονα του ΠΑΟΚ, που έχει διάφορα θέματα.

Διαβάστε ακόμη...