«Τα παιδιά έχουν κάνει πολλά βήματα προς τη θετική κατεύθυνση»

Από paokrevolution.net: Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Rilski Sportist για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το σημερινό, αλλά και από τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα.
Πηγή: paokrevolution.net
«Τα παιδιά έχουν κάνει πολλά βήματα προς τη θετική κατεύθυνση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φλεβαράκη:

«Σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει, το τελευταίο που μας ενδιέφερε ήταν το σκορ. Τόσο σε αυτά που έχουμε νικήσει, όσο και σε αυτό που χάσαμε. Σήμερα πιστεύω ότι για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Βέβαια, όσο περνούσε ο χρόνος και αφού βγάλουμε εκτός συζήτησης τις συνθήκες ενός τουρνουά με τη διαιτησία που δεν μας ενδιαφέρει, μέτρησε πολύ ότι ήταν το έκτο παιχνίδι σε δέκα μέρες και αυτό όπως είναι λογικό επηρέασε κάποια παιδιά που έχουν επιβαρυνθεί. Γενικά, όμως έχουμε βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από όλα αυτά τα παιχνίδια και φυσικά πολύ περισσότερο από το σημερινό.

Είχαμε πολλά θετικά στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά προβλήματα στο δεύτερο. Στη συγκεκριμένη, όμως, χρονική περίοδο, είναι πιο χρήσιμο να δούμε τα προβλήματα. Ειδικά για εμάς, που είμαστε μία τόσο καινούρια ομάδα.

Περιμένουμε να ετοιμαστούν κάποια παιδιά στο 100% και έχουμε αρκετή αισιοδοξία για το πρωτάθλημα που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν κάνει πολλά βήματα προς τη θετική κατεύθυνση».

Διαβάστε ακόμη...