Δούκας: «Με την ίδια λογική όλα τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού μετά το 2008 είναι των μνημονίων»

Από sdna.gr: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λευτέρης Δούκας, μίλησε για το σημερινό ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πηγή: sdna.gr
Δούκας: «Με την ίδια λογική όλα τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού μετά το 2008 είναι των μνημονίων»

Για την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Λευτέρης Δούκας, σχολιάζοντας παράλληλα την καινοτομία του PAOK TV αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του ισχυρού παράγοντα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά τα όσα στην κάμερα του Open:

Για το PAOK TV:

Ήταν μια κίνηση αντίδρασης σε αυτούς που έβγαλαν τον ΠΑΟΚ μακριά από την ιδιωτική και δημόσια τηλεόραση. Είναι αυτή
η φιλοσοφίας σαν σύλλογος όταν μας αδικούν συσπειρωνόμαστε και αυτό το επιβεβαιώνει η ζήτηση που υπάρχει για το PAOK TV.

Για το σημερινό ντέρμπι με τον Άρη:

«Εμείς δεν το ονομάζουμε ντέρμπι αυτό το παιχνίδι είναι απλά ένα δύσκολο παιχνίδι. Για τον αντίπαλο είναι το παιχνίδι της χρονιάς
αλλά για εμάς είναι απλά ένα δύσκολο παιχνίδι, σίγουρα ο αντίπαλος έχει κάνει ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και το φαβορί».

Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και το πρωτάθλημα των «Πρεσπών»:

«Καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα μιλήσω για το πρωτάθλημα των «Πρεσπών» να υπάρχει και ένας εκπρόσωπος του Ολυμπιακού απέναντι μου. Η συμφωνία των Πρεσπών να θυμίσω ότι συνέβη δύο χρόνια πριν όταν έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο ανάλογα με την πορεία του ΠΑΟΚ βρίσκουν κάτι καινούργιο

Με την ίδια λογική όλα τα πρωταθλήματα μετά το 2008-2009 είναι τα πρωταθλήματα των μνημονίων».

Για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος:

«Είναι γεγονός ότι είναι ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός από ότι πέρυσι και επίσης είναι γεγονός ότι και ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει προπονητή με ότι αυτό συνεπάγεται. Νομίζω ότι κανείς δεν αμφιβάλει ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι διεκδικητές του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...