Η άνοδος του Λιούις

Από inpaok.com: Ένας από τους παίκτες που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στηρίζουν πολλά στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, είναι ο Τζεκουάν Λιούις, που δείχνει πως στα τελευταία παιχνίδια προσαρμόζεται αρκετά στο πλάνο του Κώστα Φλεβαράκη.
Πηγή: inpaok.com
Η άνοδος του Λιούις

Ο Αμερικάνος γκαρντ, που το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Κύμη, είναι ένας αθλητής που μπορεί να προσφέρει πολλά στον Δικέφαλο, καθώς διακρίνεται για το σκοράρισμά του, όπως και για τον γρήγορο ρυθμό που δίνει στο παιχνίδι. Ο Λιούις, στα πρώτα δύο φιλικά με Ελευθερούπολη και Λέφσκι φάνηκε αρκετά... μαγκωμένος, καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πέτυχε αθροιστικά 9 πόντους.

Η σταδιακή άνοδός του, ξεκίνησε από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο όπου σημείωσε 11 πόντους, βοηθώντας παράλληλα και στην οργάνωση των επιθέσεων. Κάτι ανάλογο έπραξε και στη φιλική νίκη με τον Ιωνικό, όπου έφτασε τους 10 πόντους, ενώ στο τουρνουά του Σάμοκοβ με αντίπαλο την Όχριντ, σταμάτησε στους 14, μοιράζοντας παράλληλα και 4 ασσίστ, και δείχνοντας πως έχει εγκλιματιστεί σε μεγάλο βαθμό στα θέλω του 50χρονου τεχνικού.

Διαβάστε ακόμη...