ΠΑΟΚ – Άρης την κατάλληλη στιγμή για αποδείξεις!

Από sportime.gr:Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (22/9, 18:30) τον Άρη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τους πρωταθλητές, το οποίο έρχεται την κατάλληλη χρονική στιγμή. Ο Δικέφαλος τις πρώτες τρεις αγωνιστικές δεν έβγαλε στο γήπεδο το καλό του πρόσωπο,
Πηγή: sportime,gr
ΠΑΟΚ – Άρης την κατάλληλη στιγμή για αποδείξεις!

προβληματίζοντας, είναι η αλήθεια, με την αστάθειά του κυρίως στο αμυντικό κομμάτι

Τις τρεις αυτές αγωνιστικές όμως δεν έχασε ούτε έναν βαθμό και αν κερδίσει το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα τον Άρη θα είναι ήδη τέσσερις (!) βαθμούς πάνω σε σχέση με την περσινή συγκομιδή βαθμών.

Το ντέρμπι με τους «κίτρινους» έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τους πρωταθλητές. Είναι φανερό πως χρειάζονται όσο τίποτα μία ψυχολογική ώθηση και αυτή μπορεί να έρθει μόνο από μία καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο τους.

Λίγο πριν από το ματς στο ΟΑΚΑ απέναντι στη... φορτσάτη ΑΕΚ, οι παίκτες του Φερέιρα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να φωνάξουν «παρών».

Το αυριανό ντέρμπι είναι ντέρμπι αποδείξεων για τον Δικέφαλο και για αρκετούς παίκτες του. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα ποδοσφαιριστών, που ήταν καθοριστικοί στην πορεία για το περσινό νταμπλ οφείλει να σταματήσει και στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια γνωρίζουν πως η ώρα αυτή έφτασε.

Ο αρχηγός Πέλκας, ο Πασχαλάκης και ο Βαρέλα είναι τα χαρακτηριστικά παραδείγματα εκείνων, που σε τέτοια ματς πρέπει να βγουν μπροστά και να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην «αδρεναλίνη» πριν από τέτοια ντέρμπι και οι τρεις προαναφερθέντες γνωρίζουν πολύ καλά τι στοιχεία χρειάζεται ένα τέτοιο ματς.

Με βασικά συστατικά το πάθος για τη νίκη και την απόλυτη συγκέντρωση, λοιπόν, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον Άρη. Έναν Άρη, που πέρσι έδειξε ότι όχι μόνο δεν μπορεί να υποτιμηθεί σαν σύνολο αλλά είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και απέναντί του χρειάζεται 100% προσήλωση στο στόχο.

Διαβάστε ακόμη...