“Μέσα” ο Ελ Καντουρί, κοντά στην επιστροφή του ο Μαουρίσιο

Από thessports.gr : Θετικά τα νέα για τον Αμπέλ Φερέιρα, σε ότι αφορά την κατάσταση του Ομάρ Ελ Καντουρί.
Πηγή: thessports.gr
“Μέσα” ο Ελ Καντουρί, κοντά στην επιστροφή του ο Μαουρίσιο

Ο Μαροκινός μέσος του Δικεφάλου δεν προπονήθηκε κανονικά κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς την παραμικρή ενόχληση και αυτό σημαίνει ότι υπολογίζεται κανονικά από τον Πορτογάλο προπονητή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στην Τούμπα.

Σχετικά με τους άλλους τρεις τραυματίες (Αντρέ Βιεϊρίνια , Ζοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ) τις επόμενες μέρες θα υποβληθούν σε εξετάσεις επανέλεγχου και σε δοκιμασίες ετοιμότητας, ώστε να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποθεραπείας τους και η επάνοδός τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Πιο «μπροστά» σε ότι αφορά την αποθεραπεία και την αγωνιστική του κατάσταση είναι ο «Μάου» και αναμένεται ο Βραζιλιάνος αν βγάλει χωρίς πρόβλημα τις δοκιμασίες ετοιμότητας να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Φερέιρα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Βιεϊρίνια πρόσφατα είχε δηλώσει ότι θα επιστρέψει νωρίτερα του αναμενόμενου, ωστόσο η τεχνική ηγεσία αλλά και το τεχνικό τιμ δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο για τον αρχηγό και θα μπει με την ομάδα όταν είναι 100% έτοιμος.

Διαβάστε ακόμη...