«Όσο ψηλότερα γίνεται με τον κόσμο μας»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν την στήριξη του κόσμου και τη νέα σεζόν.
Πηγή: acpaok.gr
«Όσο ψηλότερα γίνεται με τον κόσμο μας»

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Handball Premier το Σάββατο το απόγευμα για τον ανανεωμένο και φιλόδοξο ΠΑΟΚ που υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης στις 17:00 την ΑΕΚ.

Θοδωρής Πετρίδης και Αποστόλης Παλάσκας έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη νέα σεζόν, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου τόσο στο παιχνίδι με την Ένωση, όσο και σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Πετρίδης, είπε:

«Εύχομαι σε όλους τους αθλητές μία σεζόν μακριά από τραυματισμούς. Ελπίζω το φετινό χάντμπολ που θα προσφέρουμε όλες οι ομάδες να είναι καλύτερο από αυτό των προηγούμενων ετών. Δουλέψαμε αρκετά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα, ώστε να εμφανιστούμε όσο καλοί πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στο ματς του Σαββάτου στη Νεάπολη και εμείς με την εικόνα που θα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο να τους ανταποδώσουμε για την παρουσία τους».

Από την πλευρά του, ο Αποστόλης Παλάσκας, σχολίασε:

«Εύχομαι καλή και ανταγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες και ταχεία ανάρρωση στον Μανώλη Ιωαννίδη. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες στον ΠΑΟΚ και φέτος στοχεύουμε για μία ακόμη χρονιά ψηλά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στη Νεάπολη, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας».

Τέλος, ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, Μανώλης Ιωαννίδης, δήλωσε:

«Έχω μάθει στη ζωή μου πως το κάθε εμπόδιο που εμφανίζεται είναι για κάποιο σκοπό. Δεσμεύομαι να επιστρέψω πιο δυνατός, πιο υγιής και ακόμη πιο βελτιωμένος αθλητικά. Η αλυσίδα γίνεται πιο δυνατή όταν σπάει ένας κρίκος. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στον κόσμο και μαζί με αυτόν θα είμαι και εγώ στην εξέδρα στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ για να φωνάζω και να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου»

Διαβάστε ακόμη...