«Κρυφή επιθυμία μας, ένας τίτλος»

Από pao24.com:Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ μπαίνει το Σάββατο στην... αφετηρία της
Πηγή: paok24.com
«Κρυφή επιθυμία μας, ένας τίτλος»

νέας αγωνιστικής χρονιάς φιλοξενώντας την ΑΕΚ στο κλειστό της Νεάπολης.
Με στόχο να πρωταγωνιστήσει για μία ακόμη σεζόν, όπως κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ δηλώνει πανέτοιμη για την πρόκληση της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης, παραδέχτηκε πως κρυφή επιθυμία του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση ενός τίτλους τη φετινή σεζόν και η ομάδα θα κάνει τα πάντα για αυτό.

«Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν για το τμήμα του χάντμπολ. Μία σεζόν με καλά αποτελέσματα. Προσδοκούμε το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις και κρυφή μας επιθυμία είναι ένας τίτλος. Το μπάτζετ των υπόλοιπων ομάδων μπορεί να ανέβηκε, όμως εμείς είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τίτλους».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, Αλέξης Παπαβασίλης, σχολίασε:

«Είχαμε ήδη ένα άσχημα περιστατικό με τον Ιωαννίδη, τον τερματοφύλακα, το οποίο όμως αντιμετωπίστηκε άμεσα από τον ΑΣ ΠΑΟΚ με το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο παίκτης. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο, με συνέπεια τα τελευταία χρόνια στο χώρο του χάντμπολ. Αδιαφορούμε για το μπάτζετ των άλλων ομάδων, το δικό μας μπάτζετ θα κινηθεί σε αυτό των προηγούμενων ετών και είμαι σίγουρος πως σε βάθος χρόνου θα είμαστε κερδισμένοι, ωστόσο είναι καλοδεχούμενος ο τίτλος από την πρώτη σεζόν. Είμαι στρατιώτης του ΠΑΟΚ και θα δώσω όλες τις δυνάμεις από οποιοδήποτε πόστο».

Διαβάστε ακόμη...