«Καμιά τύχη ο Άρης στην Τούμπα»

Απο inpaok.com:Ο Αντώνης Μαυρέας θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ (στον οποίο αγωνίστηκε στο παρελθόν) είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στον Άρη στο ματς της Κυριακής (22/9) στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
«Καμιά τύχη ο Άρης στην Τούμπα»

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου αρχικά είπε: «Είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ η νίκη και είναι ένα ιδιαίτερο ματς αυτό της Κυριακής, γιατί πάντοτε τα ΠΑΟΚ-Άρης προκαλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Πιστεύω ότι ο Άρης την Κυριακή δεν έχει καμία τύχη μέσα στην Τούμπα, θα χάσει εξαιτίας της ανωτερότητας του ΠΑΟΚ».

Τι πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΟΚ; «Ο ΠΑΟΚ έχει κακή αμυντική συμπεριφορά και αυτό πρέπει να το διορθώσει. Δε μιλάω για την άμυνα, αλλά για την αμυντική συμπεριφορά, που ξεκινάει ακόμη και από την επίθεση. Ο Εσίτι ψάχνεται ακόμη να βρει τα πατήματά του και ενώ πέρσι είχαμε αμυντική γραμμή-μπετόν, με μαρκαρίσματα στο κέντρο, αυτό φέτος δεν το έχουμε. Ίσως η αλλαγή τακτικής να έπαιξε ρόλο, αλλά ο προπονητής είναι καινούργιος και πιστεύω ότι θα τα διορθώσει όλα».

Για τον Γιαννούλη τόνισε: «Ο Γιαννούλης είναι ελπιδοφόρος, έχει κάποια αμυντικά κενά, αλλά με τη δουλειά μπορεί να διορθώσει πολλά πράγματα και πιστεύω ότι θα το κάνει...»

Διαβάστε ακόμη...