Φιλική «επτάρα» για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»

Απο acpaok.gr: Σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στην Καρδίτσα κόντρα στις τοπικές Ελπίδες, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» επικράτησαν με 2-7.
Πηγή: acpaok.gr
Φιλική «επτάρα» για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»

Η ομάδα του Σπύρου Φιλίππου, ταξίδεψε στην Καρδίτσα χωρίς τις Βαρδαλή, Καραπέτσα και Χατζηχαριστού, οι οποίες έμειναν στην Θεσσαλονίκη και ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω μικροτραυματισμών που είχαν, αλλά και τις Στράντζαλη-Σάιχ, οι οποίες είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος Κ19.

Ο προπονητής της ομάδας μας, παρέταξε τον Δικέφαλο με τις: Παπακωνσταντίνου, Πατερνά, Νεφρού, Smiljkovic, Χατζηγιαννίδου, Ακριβάκη, Δημητρίου, Μήτκου, Πούλιου, Κακαμπούκη και Ζώτου, έχοντας από το πρώτο ημίχρονο την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-3 υπέρ τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σπύρος Φιλίππου έκανε έξι αλλαγές, με την εικόνα της ομάδας ωστόσο να μην επηρεάζεται καθόλου. Οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» δεν άφησαν λεπτό το πόδι από το γκάζι, αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-7, το οποίο ήταν και το τελικό.

Σκόρερ: Μήτκου, Πούλιου (2), Ζώτου, Κακαμπούκη, Betancourt, Δημητρίου

1. Παπακωνσταντίνου (46' Ναση)
2. Πατερνά
3. Νεφρού (70' Γκάτσου)
4. Smiljkovic (80' Betancourt)
5. Χατζηγιαννίδου
6. Ακριβάκη (46' Πίτσιου)
7. Δημητρίου
8. Μήτκου
9. Πούλιου (70' Παπαδοπούλου)
10. Κακαμπούκη
11. Ζώτου (46' Δοϊράνλη)

Για το συγκεκριμένο ματς η εκ των αρχηγών της ομάδας, Ναταλία Χατζηγιαννίδου δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι- προπόνηση ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε νεαρές αθλήτριες. Κατά διαστήματα παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Επίσης, η νεαρή αμυντικός Μαρία Πατερνά σχολίασε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα. Προσπαθήσαμε και βγάλαμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε στην προπόνηση και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά για την αρχή του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...