ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Συνάντηση με ΑΣ, η ιδιοκτησία και η φανέλα

Απο basketplus.gr: α δύσκολα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν τελείωσαν με την δημιουρεγία της ομάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ή με τα όσα άλλα έγιναν ταυτόχρονα... Ακόμα και για την εξασφάλιση άδειας στο PAOK SPORTS ARENA.
Πηγή: basketplus.gr
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Συνάντηση με ΑΣ, η ιδιοκτησία και η φανέλα

Μέλη της νέας διοίκησης (πλην Δεδέογλου, Κωνσταντινίδη) συναντήθηκαν χθες με στελέχη του ΑΣ (Κατσαρής, Ησαϊάδης, Παπαδόπουλος) σε μια πρώτη επαφή γνωριμίας και ενημέρωσης. Πάντως ο πρόεδροις του ΑΣ φρόντισε να συγχαρεί τα μέλη του ΔΣ για την δουλειά που έγινε τις προηγούμενες μέρες σε όλα τα επίπεδα. Μόνο που ήταν η αρχή.Η δουλειά είναι απαραίτητο να ανεβάσει ρυθμούς. Και στο οικονομικό και στο οργανωτικό...

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι, λίγο πριν την έναρξη του φιλικού με τον Ιωνικό θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο, διαδικασία που είχε ξεχαστεί επί 8ετίας Πρέλεβιτς.Ουσιαστικά το βασικό έχει να κάνει με την αναζήτηση ιδιοκτήτη. Σε ΚΑΕ και ΑΣ ασχολούνται με αυτό το δεδομένο, μια και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αρχίσει την επόμενη σεζόν με διοίκηση πρωτοδικείου. Τα... μαγικά δεν γίνονται κάθε χρόνο.

Η αναζήτηση έχει στόχο και αφορά εταιρία της οποίας-θα είναι ιδανικό, όπως αναφέρουν στην ΚΑΕ-να ηγείται επιχειρηματίας ΠΑΟΚτσήδικων αισθημάτων. Να αναλάβει εξ ολοκλήρου το μπασκετικό κλαμπ και να υπάρξει στην διοίκηησ συνδρομνή από μπασκετικούς ΠΑΟΚτσήδες. Κάπως έτσι είναι το σχέδιο, αλλά για την ώρα... τοίχος. Η προσπάθεια όμως και οι επαφές δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν.

Από κει και πέρα γίνεται προσπάθεια να κλείσει χορηγία φανέλας (έχουν μιλήσει με στοιχηματικές εταιρίες) στα 200-250 χιλ. ευρώ, ενώ παράλληλα "τρέχει" εσωτερική έρευνα για μείωση εξόδων λειτουργίας, για επανεξέταση συνεργασιών, ώστε κάποια στιγμή να προστεθεί στο... σταφ διευθυντής γραφείων. Οικονομικό βέβαια και αυτό το ζήτημα...

Τέλος θα τεθεί και θέμα εκπροσώπησης στον ΕΣΑΚΕ, ζήτημα καλύτερης οργάνωσηςε του τμήμστος μάρκετινγκ και όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, μια πιο λεπτομερειακή ενημέρωση για την 10ετία που η υποδομή ανήκει στην ΚΑΕ. Ωστόσο το σημαντικό θα είναι η μαζική παρουσία των φιλάθλων κοντά στην ομάδα, ώστε πέρα από τις απαραίτητες νίκες στο "Παλατάκι" να υπάρξει η άνεση για αλλαγές στο ρόστερ για ενδυνάμωση με στόχο την άνευ κινδύνων προσπάθεια της ομάδας στην Λίγκα σε μια πολύ δύσκολη αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...