«Ο ΠΑΟΚ δε χάνει τη νίκη με Άρη»

Απο inpaok.com: Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στον φετινό ΠΑΟΚ αλλά και στο ματς με τον Άρη που ακολουθεί.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ δε χάνει τη νίκη με Άρη»

Αρχικά τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από τον Άρη, είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι θα κερδίσει την Κυριακή. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι δεν είναι αισιόδοξοι, εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο και στους δυο τίτλους και θα τα καταφέρει και φέτος...»

Για τον Δημήτρη Γιαννούλη (ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση που έπαιξε κι αυτός) είπε: «Ο Γιαννούλης είναι πληθωρικός παίκτης, μπορεί να τρέχει 120 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και έχει πολύ καλό αριστερό πόδι, παίζοντας άριστα στη γραμμή. Είναι μια θέση που την ξέρω πολύ καλά, την έπαιξα τόσα χρόνια και βλέπω πώς κινείται ο Γιαννούλης μέσα στο γήπεδο...»

Για το αν χρειάζεται κάπου ενίσχυση ο ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και φάνηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, όταν έβαλε τον Σφιντέρσκι και άλλαξε το σκηνικό στο παιχνίδι, για να καταφέρει να πάρει το διπλό».

Για τον Βιεϊρίνια επισήμανε: «Για μένα ο Βιεϊρίνια πρέπει να παίξει στην επίθεση όταν επιστρέψει, γιατί η θέση στα μπακ, όπου έπαιζε από ανάγκη, καλύπτεται από τον Γιαννούλη. Γι' αυτό και λέω ότι ο αρχηγός Βιεϊρίνια πρέπει να παίξει μπροστά...»

Διαβάστε ακόμη...