Παίζοντας... μπάλα στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Η κίνηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με τα PAOK TV Official Hotspots αποδείχθηκε ματ!
Πηγή: sdna.gr
Παίζοντας... μπάλα στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ

Μια win win κατάσταση για τον κόσμο αλλά και εκείνους που επιλέγουν τη λογική του επαγγελματικού πακέτου.

Σε μια πρώτη ανάγνωση έμοιαζε απλό. Η βασική ιδέα αφορούσε εκείνους που έχουν συνδυάσει τους αγώνες του ΠΑΟΚ με έξοδο από το σπίτι. Εμβαθύνοντας όμως στα επιμέρους ζητήματα, έπρεπε να εξασφαλιστούν τόσο εκείνοι που θα επέλεγαν συγκεκριμένους χώρους εστίασης για να παρακολουθήσουν έξω με παρέα τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας μέσα από το PAOK TV αλλά και οι ιδιοκτήτες που θα ακολουθούσαν τη νόμιμη οδό, καταβάλλοντας τα 200 ευρώ προκειμένου να προμηθευτούν το επαγγελματικό πακέτο και να έχουν την ευχέρεια να τους προβάλλουν μέσα από συνολικά πέντε τηλεοράσεις. Και εδώ ακριβώς έγκειται το πρώτο και βασικό πρόβλημα που είχαν να επιλύσουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου...
Η καινοτομία με τα PAOK TV Official Hotspots

Σαν ορολογία μπήκε στη ζωή των φίλων του Δικεφάλου σχεδόν παράλληλα με το PAOK TV δεδομένου πως είναι σε απόλυτη συνάρτηση με αυτό. Και αυτό γιατί πρόκειται για τους χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής που έχουν εξασφαλίσει το δικαίωμα να προβάλουν τους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα της Super League 2019-20, κανονικής διάρκειας και Play Offs. Στην ουσία ένας οδηγός, ένας χάρτης που αφορά τον κόσμο.

Θέλοντας -λοιπόν- κανείς να παρακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, όπου κι αν βρίσκεται, μπορεί να ανατρέξει σε αυτόν τον οδηγό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου και ανάλογα το μέρος να τσεκάρει αναλυτικά τα μαγαζιά που έχουν εξασφαλίσει το πακέτο του PAOK TV, συνεπώς μια μετάδοση νόμιμη και χωρίς προβλήματα ελέω πειρατείας, και να το επιλέξει.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά πως θα δώσουν «μάχες» με το παράνομο stream. Ειδικότερα αν χαρακτηρίζει τη λογική καταστηματαρχών. Γι΄αυτό και ήδη έχει επιφορτιστεί με αρκετή δουλειά ο Media Stalker, που είναι υπεύθυνος για την καταπολέμηση της πειρατείας. Μέσα από τον οδηγό που υπάρχει στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ μπορεί εύκολα ο οποιοσδήποτε, πέρα από τη δική του εξυπηρέτηση, να γίνει αρωγός της προσπάθειας για την καταπολέμηση της πειρατείας.

Ήδη στο PAOK TV Official Hotspot υπάρχουν αναλυτικά όλες οι επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, και εκτός Θεσσαλονίκης, που έχουν προμηθευτεί το επαγγελματικό πακέτο και βλέπουν το όνομα της επιχείρησης αλλά και τη διεύθυνση τους να μπαίνει σε σχετική λίστα.
Παίζοντας μπάλα στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ!

Στην ουσία αυτό είναι μια win win κατάσταση και για τους ιδιοκτήτες. Καθώς όπως αναφέραμε το βασικό σκέλος αφορά τον κόσμο που θα επιλέξει εύκολα το μαγαζί για το εντός έδρας παιχνίδι αλλά θα πρέπει να απευθύνεται και να προστατεύει και τους ιδιοκτήτες. Εκείνους που μπήκαν στη λογική της πληρωμής των 200 ευρώ και στην ουσία είναι εκείνοι που θα «ανταμείβονται» από τον ΠΑΟΚ μέσα από τη διαφήμιση στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου.

Κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν εύκολο και εφικτό για τους περισσότερους, αλλά από την στιγμή που αποκτούν επαγγελματικό πακέτο γίνονται αυτόματα PAOK TV Official Hotspot και το όνομα της επιχείρησης θα αναρτάται απευθείας στον οδηγό του επίσημου καναλιού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Προστατεύοντας το προϊόν

Έχοντας... εξασφαλίσει και τον κόσμο αλλά και τους ιδιοκτήτες με φόντο τα επαγγελματικά πακέτα και κυρίως το προϊόν τους, θεωρείται αναγκαίο από πλευράς ΠΑΟΚ να προστατευθούν τόσο εκείνοι όσο και ο σύλλογος. Γι΄αυτό με τη σειρά τους, οι «ασπρόμαυροι» έχουν διαμηνύσει πως θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι για παραβάτες και θα υπάρχουν νομικές κυρώσεις.

Διαβάστε ακόμη...