Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για ΠΑΟΚ

Έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα ο Γιούρι Φιλίποφ.
Πηγή: paokvolley.gr
Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» από τις καθημερινές προπονήσεις είχαν οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έδωσαν φιλικό αγώνα με αντίπαλο το Φίλιππο Βέροιας στο PAOK Sports Arena.

Η αναμέτρηση είχε προπονητικό χαρακτήρα, με τον Γιούρι Φιλίποφ να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα από την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου πάντως παραμένει τα πιο δυνατά τεστ για την ομάδα του, προκειμένου να δει ποια σημεία θα πρέπει να βελτιώσουν οι παίκτες του, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιούρι Φιλίποφ δήλωσε:

"Είδαμε κάποια πράγματα μέσα από μια δυνατή προπόνηση και βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα, σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας. Προπονηθήκαμε με μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και μέσα από τα επόμενα δυνατά φιλικά που θα δώσουμε, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όπου χρειάζεται".

Από την πλευρά του ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας σχολίασε:

"Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είδαμε τις αδυναμίες μας και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη έγιναν σε αυτό το δυνατό τεστ, ώστε να προετοιμάσουμε την ομάδα καλύτερα για τη συνέχεια".

Την ερχόμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στη Βέροια για να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Φίλιππος Βέροιας με τη συμμετοχή της Μάρεκ από τη Βουλγαρία και της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Διαβάστε ακόμη...