Οι απαντήσεις του Γ. Σαββίδη στις «επιθέσεις» του Ολυμπιακού (pics)

Από sdna.gr: Οι non stop «επιθέσεις» του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ έφεραν την αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος μέσα από δύο ποσταρίσματα και γεμάτες νόημα φωτογραφίες, απάντησε στους «ερυθρόλευκους».
Πηγή: sdna.gr
Οι απαντήσεις του Γ. Σαββίδη στις «επιθέσεις» του Ολυμπιακού (pics)

Η αρχή έγινε από το Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Γ.Καραϊσκάκης και η συνέχεια δόθηκε από τον Κώστα Καραπαπά στην ευρεία σύσκεψη για την καλύτερη λειτουργία του VAR που έγινε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η προσπάθεια αποδόμησής του PAOK TV αλλά και η γενικότερη στάση που είχαν απέναντι στον ΠΑΟΚ οι «ερυθρόλευκοι» δια στόματος του Κώστα Καραπαπά, έφεραν την αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη και τις απαντήσεις του εν μέσω δύο φωτογραφιών.

«Έμαθα πολύ καιρό πριν να μην παλεύω ποτέ με ένα γουρούνι. Θα λερωθείς και εκτός αυτού θα αρέσει στο γουρούνι...», αναφέρει το πρώτο του μήνυμα ενώ στο δεύτερο δείχνει να απολαμβάνει το γεύμα του, κάνοντας λόγο για ολομέτωπη επίθεση στο... ψάρι με διάθεση για χιούμορ.

Στον ΠΑΟΚ εστιάζουν στους σημαντικούς αγώνες που έχουν μπροστά τους, με το σύνθημα να έχει δοθεί από την πλευρά της οικογένειας Σαββίδη, κάνοντας ξεκάθαρο πως παίκτες και τεχνικό επιτελείο πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι και συγκεντρωμένοι στο έργο τους ανεξάρτητα από τα όσα γράφονται και ακούγονται...

Διαβάστε ακόμη...