«Ασχολήθηκαν παραπάνω με το ΠΑΟΚ- Άρης»

Από inpaok.com: Για την σύσκεψη υπό τον Λευτέρη Αυγενάκη για το VAR και την… απίστευτη στάση του ολυμπιακού, τοποθετήθηκε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, που εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ μαζί με τον Μάκη Γκαγκάτση.
Πηγή: inpaok.com
«Ασχολήθηκαν παραπάνω με το ΠΑΟΚ- Άρης»

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Έγινε το εξής απίστευτο. Ενώ την Κυριακή έχει Παναθηναϊκός-ολυμπιακός, ο εκπρόσωπος του ολυμπιακού ασχολήθηκε περισσότερο με το ΠΑΟΚ-Άρης, παρά με το δικό τους παιχνίδι. Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Για τον διαιτητή, εστίασε στον διαιτητή και πήρε τις κατάλληλες απαντήσεις νομίζω από τον κ.Περέιρα. Ότι έχει έτσι αποφασίσει να είναι Έλληνας διαιτητής. Έχει αποφασίσει στους αγώνες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, ΠΑΟΚ, ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να παίζουν ξένοι διαιτητές. Από εκεί και πέρα η απόφασή του είναι αυτή», ανέφερε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι υπέρ του VAR, είπε:

«Είμαστε 100% υπέρ του VAR. Ο πρόεδρός μας ο κ.Σαββίδης από το 2017 έχει πει ότι θέλει το VAR. Μάλιστα ήταν διατεθειμένος να το πληρώσει κιόλας αν υπήρχε τρόπος για να έρθει. Ηρθε δύο χρόνια μετά, αλλά έχω την εντύπωση πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μπορεί να έγιναν και κάποια λάθη, στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα προχωράμε πολύ σωστά. Ο ΠΑΟΚ πάντως είναι υπέρ του VAR 100%».

Ενώ για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και το πότε θα ξεπεραστούν:

«Είναι θέμα χρόνου και θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση 100%. Έχουν γίνει φάσεις αμφισβητούμενες οι οποίες κρίθηκαν από το VAR. Απ’ ό,τι είπε κι ο πρόεδρος ο κ.Γραμμένος, σε 16 τέτοιες φάσεις, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ήταν λανθασμένες και πάρθηκαν σωστές αποφάσεις από VAR».

Διαβάστε ακόμη...