«Δεν το βάλαμε κάτω όταν ήμασταν πίσω, θέλουμε δουλειά στην άμυνα»

Από sdna.gr: Ο Καναδός γκαρντ του ΠΑΟΚ, Άαρον Μπεστ, μίλησε μετά από τη φιλική νίκη της ομάδας του επί του Ιωνικού, τονίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι, ωστόσο σημείωσε πως η άμυνα είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουν.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν το βάλαμε κάτω όταν ήμασταν πίσω, θέλουμε δουλειά στην άμυνα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν βελτιώθηκε η ομάδα από το προηγούμενο παιχνίδι: «Σίγουρα η άμυνα είναι κάτι που πρέπει να εστιάσουμε. Είναι ένας τομέας που έχουμε δει αρκετά στο βίντεο όλο αυτό το διάστημα. Η επίθεση λειτουργεί καλά άλλα στην άμυνα η ομάδα πρέπει να δώσει το βάρος και να βελτιωθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το πως κατάφερνε η ομάδα να επανέλθει όταν βρισκόταν πίσω: «Νομίζω ότι είμαστε ένα γκρουπ κάλων παικτών και χαρακτήρων και αυτό εξηγεί το γεγονός που ενώ βρεθήκαμε πίσω δεν το βάλαμε κάτω. Γενικά στο μπάσκετ δεν πρέπει να το βάζεις κάτω πρέπει να βρίσκεις τρόπο να επανέρχεσαι ακόμα και όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ».

Για το τι του άρεσε στον Ιωνικό και τον τρόπο που προσέγγισε η ομάδα του το παιχνίδι: «Ξεκινώντας από τον Ιωνικό παίζουν πολύ γρήγορα προσπαθούν να επιτεθούν γρήγορα, σουτάρουν με κάθε τρόπο. Μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι πάρα τα προβλήματα που είχαμε και τα λάθη που κάναμε. Αλλά πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και ειδικά την άμυνα μας. Γενικότερα αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζει τα παιχνίδια η ομάδα μας».

Διαβάστε ακόμη...