Η αλήθεια για το ΠΑΟΚ-Μουράτπασα

Από thessports.gr : Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ ΠΑΟΚ, πέρασε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup, μετά την πρόκριση κόντρα στην Μουράτπασα με νίκη 32-25 στο πρώτο παιχνίδι και ισοπαλία 24-24 στο δεύτερο παιχνίδι, με τους δύο αγώνες να διεξάγονται στη Βέροια και συγκεκριμένα στο «Φιλίππειο Γυμναστήριο».
Πηγή: thessports.gr
Η αλήθεια για το ΠΑΟΚ-Μουράτπασα

Παρ’ όλο που όλα κύλησαν απολύτως ομαλά στα δύο παιχνίδια, η Μουράτπασα έβαλε… φωτιά στο τρίτο ημίχρονο των αγώνων, καταγγέλλοντας τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του για την συμπεριφορά τους.

Παρ’ όλα αυτά τα πράγματα είναι διαφορετικά και όχι τόσο… τραγικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους κύκλους του τμήματος, η φιλοξενία ήταν άψογη στην ομάδα της Μουράτπασα, αφού τα αιτήματα που έθεσε, όπως η παροχή λεωφορείου του ΠΑΟΚ, ώστε να μπορέσουν να επισκεφτούν το τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, και να κάνουν βόλτα στην πόλη και να επισκεφτούν διάφορα όμορφα σημεία της συμπρωτεύουσας.

Επίσης, ζήτησαν παραπάνω μέτρα ασφαλείας και φύλαξης της αποστολής και ειδικότερα των 12 επισήμων τους (ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Δήμαρχος της Muratpasa ο οποίος κατήγγειλε και αυτός τον ΠΑΟΚ), κατά την διάρκεια των αγώνων και κατά την διάρκεια αναχώρησης τους.

Τέλος, κανένας από τους 12 επισήμους της Μουράτπασα που βρέθηκαν στο «Φιλίππειο Γυμναστήριο» δεν πλήρωσε εισιτήριο, ως ένδειξη σεβασμού από τον ΠΑΟΚ προς τον αντίπαλο.

Μάλιστα, το… απίστευτο σε όλα αυτά που ακολούθησαν είναι πως οι άνθρωποι της Μουράτπασα ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για την φιλοξενία, λίγο πριν αναχωρήσουν για την πατρίδα τους.

Οι… καταγγελίες ξεκίνησαν από την στιγμή που η Μουράτπασα επέστρεψε στην Τουρκία και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, γιατί έγινε όλο αυτό, αφού όσο ήταν εδώ η αποστολή τους, δεν ειπώθηκε κανένα απολύτως παράπονο.

Διαβάστε ακόμη...