Το Hotspot του PAOK TV

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ, μαζί με τα ετήσια πακέτα του PAOK TV για τους φίλους του, εξέδωσε και επαγγελματικά «πακέτα», για όσα καταστήματα εστίασης ενδιαφέρονται να προβάλουν τους εντός έδρας αγώνες του.
Πηγή: inpaok.com
Το Hotspot του PAOK TV

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, όσα καταστήματα επιλέξουν να αγοράσουν το πακέτο, θα δουν το όνομα τους στην ειδική πλατφόρμα του PAOK TV Official Hotspots.

Εκεί οι φίλοι του Δικεφάλου θα ενημερώνονται για το σε ποια καταστήματα, σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των νταμπλούχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι των ανθρώπων του PAOK TV θα είναι συνεχείς και αυστηροί, ούτως ώστε να εντοπιστούν τυχών παραβάτες, μιας και στους χώρους εστίασης δεν υπάρχει η επιλογή του Pay Per View, αλλά μόνο αυτή του ετήσιου πακέτου.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρονται στην ενότητα Official Hotspots, του PAOK TV:

Το PAOK TV έρχεται ν'αλλάξει τους κανόνες και να φέρει μία νέα πραγματικότητα γύρω από τη θέαση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για όσους έχουν συνδυάσει τους αγώνες του ΠΑΟΚ με έξοδο από το σπίτι θα υπάρχουν τα PAOK TV Official Hotspots.

Τα PAOK TV Official Hotspots θα είναι όλοι οι χώροι εστίασης και δημόσιας προβολής που έχουν εξασφαλίσει το δικαίωμα να προβάλουν τους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα της Super League 2019-20, κανονικής διάρκειας και Play Offs.

Όποιος επιθυμεί να μετατρέψει την επιχείρησή του σε PAOK TV Official Hotspot πρέπει να επικοινωνήσει με το 2310954099 ή το [email protected] ώστε να ακολουθήσει τις οδηγίες των ανθρώπων του καναλιού.

Παράλληλα, θα αποκτά το δικαίωμα να τοποθετήσει τα στοιχεία της επιχείρησής του στην παρακάτω λίστα, από την οποία όλοι όσοι θέλουν να δουν την αναμέτρηση θα μπορούν να ενημερώνεται για τα διαθέσιμα καταστήματα της περιοχής τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η λειτουργία Pay Per View δεν είναι διαθέσιμη για τους χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής και πρέπει άπαντες να προμηθευτούν το ετήσιο επαγγελματικό πακέτο, προκειμένου να μπορούν νόμιμα να προβάλουν τους αγώνες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι για παραβάτες και θα υπάρχουν νομικές κυρώσεις.

Βρείτε το κοντινότερο σε εσάς PAOK FC Official Hotspot και απολαύστε τα παιχνίδια της ομάδας μας:

Θεσσαλονίκη
Battlenet Ηλιούπολης | Χάνι Γραβιάς 38
Πάρος
LIMANI CAFE | Λιμάνι Παρηκοΐας Πάρου

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...