«Έστειλα το παιδί μου να δει τον ΠΑΟΚ και μου τον έφεραν σε φέρετρο»!

Aπό thessports.gr:Ο θάνατος του οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, που ξεκίνησε από την Πάφο για να δει την αγαπημένη του ομάδα, είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.
Πηγή: thessports.gr
«Έστειλα το παιδί μου να δει τον ΠΑΟΚ και μου τον έφεραν σε φέρετρο»!

Ο πατέρας του άτυχου Κύπριου οπαδού, Νίκος Κωνσταντίνου έφτιαξε ένα εκκλησάκι σε έκταση που του παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Πάφου και έκανε κατάθεση ψυχής στον FOCUS 103,6 για την κίνηση αυτή και όχι μόνο:

«Φτιάξαμε ένα εκκλησάκι, του Αγίου Αθανασίου στη μνήμη του Νάσου, που δεν έφυγε από δίπλα μας και ευχαριστώ την Ιερά Μητρόπολη Πάφου για την παραχώρηση. Το εκκλησάκι έγινε με δικά μας έξοδα και την προσωπική εργασία των μελών του Συνδέσμου φιλάθλων ΠΑΟΚ. Καμία άλλη βοήθεια δεν είχαμε, από πουθενά. Στο εκκλησάκι αυτό, στις 21 Σεπτεμβρίου, το Σάββατο, θα γίνει ο γάμος της κόρης μου και ήθελα να γίνει σε ένα χώρο, όπου θα βρίσκεται νοερά και ο Νάσος».

Είπε ακόμη: «Έστειλα τον γιο μου υγιή να δει την αγαπημένη του ομάδα και μου τον έφεραν σε φέρετρο! Ποια ψυχολογία μπορώ να έχω και τι μπορεί να μου πει ο καθένας; Απορώ με την ελληνική δικαιοσύνη, πώς αθώωσε τους τρεις κατηγορούμενους και για τους άλλους δυο, που αναγνωρίσθηκαν από τον φίλο του Νάσου, ο οποίος έφαγε πολύ ξύλο και αυτός γλίτωσε, τους έριξαν 9 χρόνια και έκαναν έφεση. Τι αποφάσεις είναι αυτές; Αθώωσαν και τον οδηγό του αυτοκινήτου που έσερνε 25 μέτρα τον γιο μου στην άσφαλτο. Εάν ήταν στην Κύπρο, αυτοί θα σάπιζαν στη φυλακή. Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι με την απόφαση αυτή. Αν αυτό είναι δικαιοσύνη, λυπάμαι πολύ...».

Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήρθαν οι άνθρωποι στο Νοσοκομείο, ανέλαβαν τα έξοδα μεταφοράς της σορού στην Κύπρο και μας συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ, όπως και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που δεν ξεχνούν το δικό μας παιδί..."

Διαβάστε ακόμη...