Tο PAOK TV και οι επαγγελματίες

Από inpaok.com:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την απόφαση της να μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες των «ασπρόμαυρων» μέσω της δικής πλατφόρμας, το PAOK TV, πρωτοπορεί, αφού κανείς αθλητικό σύλλογος στη χώρα μας δεν το είχε τολμήσει αυτό.
Πηγή: inpaok.com
Tο PAOK TV και οι επαγγελματίες

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ήδη ανακοινώσει τις τιμές για πακέτα χρονικής, αλλά και αυτές για τους επαγγελματίες, ενώ πάντα υπάρχει και η επιλογή Pay Per View (δείτε εδώ τα πακέτα και αποκτήστε από εδώ το δικό σας).

Ωστόσο, ο Δικέφαλος καινοτομεί, αφού προσφέρει έξτρα παροχές στους συνδρομητές που θα αγοράσουν τα επαγγελματικά πακέτα για τις επιχειρήσεις εστίασης που κατέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα δημιουργηθεί μια ειδική ενότητα με την ονομασία hotspots, που θα περιλαμβάνει όλα τα καταστήματα της χώρας, που θα έχουν αγοράσει συνδρομή του PAOK TV!

Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για μια τεράστια διαφήμιση για τους χώρους εστίασης, ενώ και οι φίλοι του Δικεφάλου που δεν κατάφεραν να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας θα γνωρίζουν που θα μπορούν να δουν τον κάθε εντός έδρας αγώνα των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε ακόμη...