Το Judo ντύθηκε στα ασπρόμαυρα!

Το τμήμα JUDO του Α.Σ ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη δράση του πριν από δύο χρόνια και καθημερινά δυναμώνει ολοένα και περισσότερο!
Πηγή: acpaok.gr
Το Judo ντύθηκε στα ασπρόμαυρα!

Οι εγγραφές στο τμήμα Judo του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν με εξειδικευμένους και έμπειρους προπονητές οι οποίοι σας περιμένουν για να σας παρουσιάσουν ένα από τα πιο διαδεδομένα και εντυπωσιακά αθλήματα παγκοσμίως. Το προσωπικό είναι εκεί για να δώσει απάντηση σε κάθε σας απορία όπως επίσης και για να σας δείξει το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά σας μεγαλώνοντας να ακολουθήσουν τόσο τις αρχές του Judo όσο και τις αρχές του ΠΑΟΚ, όπως ο σεβασμός, το πάθος η παράδοση και η τιμιότητα.

Επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου είναι ο κ. Βοτίκας Γρηγόρης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα την αυτοάμυνα και τα μαχητικά αθλήματα. Αποτελούσε μέλος της Εθνικής ομάδας JUDO από το 2005 έως το 2013. Πρωταθλητής Ελλάδας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες επί σειρά ετών (20 πανελλήνια μετάλλια), τέσσερις φορές βαλκανιονίκης και πολλά ακόμη μετάλλια και διακρίσεις σε διεθνή και ευρωπαϊκά τουρνουά.
Βοηθός προπονητή είναι η κα. Αξιοτίδου Νικολέτα, αθλήτρια της ομάδας, με μετάλλια σε πανελλήνια και τοπικά πρωταθλήματα καθώς επίσης και πολλές άλλες διακρίσεις.

Γιατί το παιδί μου να κάνει τζούντο;
Το JUDO είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και διαδεδομένα ολυμπιακά αθλήματα. Συνδυάζει τη σωματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών. Η UNESCO το χαρακτήρισε ως το καταλληλότερο άθλημα για παιδιά ηλικίας 5-21 ετών διότι βοηθάει στον καλό συντονισμό, στην κοινωνικοποίηση, την πειθαρχία αλλά και την προστασία των παιδιών λόγω των πτώσεων που μαθαίνουν απ' την πρώτη τους επαφή με το άθλημα. Το JUDO επίσης, μέσω της πολύπλευρης προπόνησης του, αναπτύσσει πολλές κινητικές δεξιότητες, εκτοξεύει όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά και δίνει στο παιδί ένα σώμα δυνατό και υγιές. Είναι η πρώτη μαχητική τέχνη που έγινε Ολυμπιακό άθλημα καθώς είναι απόλυτα ασφαλές, και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες σε αριθμό αθλητών παγκοσμίως. Παράλληλα, αποτελεί πολεμική τέχνη με το πιο ολοκληρωμένο σύστημα αυτοάμυνας καθώς συνδυάζει μεθόδους ρίψεων (nage waza), εδάφους (ne waza) αλλά και χτυπημάτων(atemi waza).

Γιατί να επιλέξω τον ΠΑΟΚ JUDO;
Στον χώρο μας υπάρχει καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το τζούντο και πάνω από δεκαπενταετή πείρα στον αθλητισμό και πρωταθλητισμό. Με διακρίσεις τόσο εγχώριες όσο και στο εξωτερικό, θέτει ως πρώτο του μέλημα την εκμάθηση και θεμελίωση των δεξιοτήτων του τζούντο στα παιδιά αλλά και την ενδυνάμωση και υγιή τους όψη.

Πιο συγκεκριμένα τα παιδιά που θα έρθουν στο τμήμα θα ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα ένταξης στον αθλητισμό, αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνοντας να προστατεύουν τον εαυτό τους και τους άλλους.

Αν ψάχνεται έναν χώρο φιλικό προς τα παιδιά σας που θα προάγει τις αξίες του αθλητισμού σας περιμένουμε!

JUDO ΠΑΟΚ : Όταν υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει πάντα αποτέλεσμα.

Πληροφορίες : Γρηγόρης Βοτίκας (Υπεύθυνος Προπονητής): 6948436292 | Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ: 2310 988.000
Έδρα: Γυμναστήριο Πάλης, ΘΥΡΑ 8 Γηπέδου Τούμπας

Διαβάστε ακόμη...