«Δεν αγχώθηκα για την πρόκριση»

Από inpaok.com: Η Βάσια Γκάτζιου μετά την πρόκριση, κόντρα στην Μουράτπασα, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup, για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για την επόμενη αντίπαλο του Δικεφάλου, την ΖΟΡΚ από την Σερβία, με την οποία τόνισε πως η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη θα είναι το αουτσάιντερ σε αυτή την σειρά των αγώνων.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν αγχώθηκα για την πρόκριση»

Αναλυτικά όσα είπε η παίκτρια του ΠΑΟΚ στο INPAOK:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup. Ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά, η διαφορά που χτίσαμε στο πρώτο παιχνίδι μας βοήθησε πάρα πολύ για το δεύτερο, το οποίο ήταν αρκετά πιο δύσκολο».

Για το αν πιστεύει ότι στο δεύτερο παιχνίδι χαλάρωσε ο ΠΑΟΚ ή εμφανίστηκε πιο δυνατή η Μουράτπασα:

«Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε καλύτερα από ότι στο δεύτερο. Ας μην ξεχνάμε ότι δώσαμε δύο παιχνίδια 60 λεπτών μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες. Ξέραμε ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο, όμως καταφέραμε να το ελέγξουμε στα κρίσιμα σημεία και να πάρουμε την πρόκριση».

Για τις σκέψεις της όταν η Μουράτπασα ξέφυγε με τρία γκολ και αν αγχώθηκε κάποια στιγμή πως θα χαθεί η πρόκριση:

«Ήταν ένα κρίσιμο σημείο κυρίως για την ψυχολογία μας. Δείξαμε χαρακτήρα όμως κρατώντας το σκορ. Δεν αγχώθηκα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι».

Για την ΖΟΡΚ και ποιος πιστεύει πως είναι το φαβορί για την πρόκριση:

«Μια ομάδα που είχε συνεχόμενες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά κύπελλα και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Με βάση την παρθενική μας συμμετοχή στα παιχνίδια με την Μουράτπασα θα έλεγα πως είμαστε αουτσάιντερ».

Τέλος, η Βάσια Γκάτζιου ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην Βέροια λέγοντας:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, για την παρουσία του στο γήπεδο και η στήριξη που μας έδωσε ήταν ότι χρειαζόμασταν για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...