Στάζει… μέλι για τον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Με τα καλύτερα λόγια για την θητεία του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο, 40χρονος πλέον Ολιβιέ Σορλέν, σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικά ΜΜΕ.
Πηγή: thessports.gr
Στάζει… μέλι για τον ΠΑΟΚ

Ο πρώην μέσος του Δικεφάλου έκανε μια αναδρομή σε όλη την καριέρα του, αφιερώνοντας ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι στα όσα έζησε στους «ασπρόμαυρους», τον ενάμιση χρόνο της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Η πρόταση του ΠΑΟΚ για εμένα είχε έρθει στα τέλη Δεκεμβρίου. Τελικά αποφάσισα να πάω εκεί και ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Οι οπαδοί της ομάδας έμοιαζαν με αυτούς της Σεντ Ετιέν, είναι φανατικοί και παθιασμένοι. Στον ΠΑΟΚ έμεινα ενάμιση χρόνο, μετά έπρεπε να γυρίσω στην Γαλλία για προσωπικούς λόγους. Σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο συνάντησα υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους είμαι ακόμα σε επαφή. Στην Ελλάδα κατάφερα να παίξω στο Europa League, στα προκριματικά του Champions League αλλά και σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω , θα το επέλεγα ξανά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γάλλου παλαίμαχου μέσου.

Διαβάστε ακόμη...