Έλα στον ΠΑΟΚ, γίνε Πρωταθλήτρια!

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ, απόλυτος κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο γυναικών κάνει από φέτος δυναμικό άνοιγμα στον χώρο των νεαρών αθλητριών στοχεύοντας στις ηλικίες από πέντε ετών και άνω.
Πηγή: acpaok.gr
Έλα στον ΠΑΟΚ, γίνε Πρωταθλήτρια!

Με δύο ακαδημίες που εξυπηρετούν τόσο τον ανατολικό τομέα όσο και τον δυτικό τομέα στοχεύει να γίνει ο απόλυτος ποδοσφαιρικός προορισμός για κάθε κορίτσι που θέλει να μάθει τα μυστικά του βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο.

Ανατολικά (πίσω από το Μέγαρο Μουσικής), σε ένα χώρο εύκολα προσβάσιμο με άνετο παρκινγκ και εύκολη συγκοινωνιακή σύνδεση, με τεχνικό διευθυντή τον έμπειρο σε θέματα γυναικείου ποδοσφαίρου Μπάμπη Παπουλίδη και Δυτικά στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του MultiSport Indoor Club, έκει όπου λειτουργεί συνεργαζόμενη ακαδημία, που διαθέτει ανοικτό γήπεδο με τάπητα τελευταίας γενιάς και κλειστό γήπεδο προστατευόμενο με «μπαλόνι», με σκοπό οι μικρές μπαλαδόρισες να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες όταν αυτό χρειάζεται.

Προπονήτρια η μέχρι πρότινος αθλήτρια του Συλλόγου μας, Γλυκερία Γκατζογιάννη, η οποία περιμένει τις αθλήτριες για να της μυήσει στα μυστικά του ποδοσφαίρου. Και οι δύο ακαδημίες θα λειτουργούν σε άμεση διασύνδεση με την πρώτη ομάδα και τον προπονητή της, Σπύρο Φιλίππου, και θα αξιολογούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ τακτικό παρόν θα δίνουν αθλήτριες της πρώτης ομάδας, οι οποίες αποτελούν το πρότυπο για κάθε μικρό κορίτσι.

Οι εγγραφές συνεχίζονται... για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:

Ανατολική Θεσσαλονίκη:

Υπεύθυνος: Μπάμπης Παπουλίδης

Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6944673973

Τηλέφωνο εφόρου (Ηλίας Ναλμπάντης): 6944592745

E-mail: [email protected]

Διεύθυνση: πίσω από το Μέγαρο Μουσικής

Δυτική Θεσσαλονίκη:

Υπεύθυνος: Νικόλαος Τσοτσουμάνος

Τηλέφωνο club: 6987237131

Τηλέφωνο υπευθύνου: 6979806636

E-mail: [email protected]

Διεύθυνση: Αμφιθέα, Αγρ.569, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί το μοντέλο της αναβάθμισης των ακαδημιών του να το επεκτείνει τόσο με γεωγραφικά κριτήρια, όσο και σε άλλα αθλήματα όπως κάνει τώρα με το ποδόσφαιρο. Στόχος του φιλόδοξου προγράμματος η ανάδειξη αθλητριών, οι οποίες αφού στελεχώσουν τα τμήματα των ακαδημιών, στην συνέχεια θα μεταπηδήσουν σε αγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου οι καλύτερες από αυτές να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ας ληφθεί υπόψιν ότι φέτος η συνεργαζόμενη ομάδα Αετοί Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελείται από αθλήτριες του ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής μετά την άνοδο που κέρδισε πέρσι.

Διαβάστε ακόμη...