1,5 χρόνο… αήττητος!

Από inpaok.com: Το μοναδικό του αήττητο σερί συνέχισε ο ΠΑΟΚ, με την επικράτηση στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με 2-3, να αποτελεί την 39η (στο γήπεδο) αναμέτρηση όπου ο Δικέφαλος δεν έχει γνωρίσει την ήττα, αναφορικά με την ελληνική Super League.
Πηγή: inpaok.com
1,5 χρόνο… αήττητος!

Το εντυπωσιακό αυτό σερί του ΠΑΟΚ κρατάει εδώ και ενάμιση χρόνο, αφού η τελευταία ομάδα που κατάφερε να καταβάλει τους «ασπρόμαυρους», ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, τον Μάρτιο του 2018!

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» είχαν επισκεφθεί την Τρίπολη στις 3 Μαρτίου του 2018, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, μια εβδομάδα μετά την θεατρική παράσταση του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, που έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να το... σκάσει, για να μην γνωρίσει την αγωνιστική συντριβή.

Σε αυτή την συγκυρία, ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές με Κυριακόπουλο (18′) και Τόνσο (53′), με τον Δικέφαλο να βρίσκει ισάριθμες απαντήσεις με τους Τζάλμα Κάμπος (37′) και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 96′!

Ωστόσο, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, αφού στην τελευταία φάση του παιχνιδιού δέχθηκε το γκολ- μαχαιριά από τον Ιγκλέσιας στο 98′.

Αυτή ήταν και η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League, τουλάχιστον όσον αφορά τους αγωνιστικούς χώρους, αφού μια εβδομάδα αργότερα, οι «ασπρόμαυροι» υποδεχόντουσαν την ΑΕΚ στο παιχνίδι όπου ο Γιώργος Κομίνης έχρισε τον... χάρτινο πρωταθλητή.

Διαβάστε ακόμη...