Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

Από acpaok.gr: Μετά την εκπληκτική εμφάνιση και νίκη στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Muratpasa BSK, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του EHF Cup, το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου μας, θέλει να «κλειδώσει» την υπόθεση πρόκριση.
Πηγή: acpaok.gr
Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την τούρκικη ομάδα, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00, στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας, ως τυπικά «φιλοξενούμενος», για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη, αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία το «πρώτο ημίχρονο», όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας, ξεκουράστηκαν, για να πιάσουν «δουλειά» την επόμενη μέρα, με χαλαρή προπόνηση και παρουσίαση βίντεο του πρώτου αγώνα από το τεχνικό τιμ προς τις παίκτριες.

Έτσι, οι «Νταμπλούχες» είναι έτοιμες να «τελειώσουν την δουλειά» και να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση, μπροστά στον Λαό του ΠΑΟΚ, ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών στο πρώτο παιχνίδι, πράγμα που αναμένεται να κάνει και στην «ρεβάνς».

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. Στα εκδοτήρια του γηπέδου, εκτός από το εισιτήριο του αγώνα, θα μπορούμε να προμηθευτούμε και εισιτήρια διαρκείας τα οποία κοστίζουν 20€.

Όλοι δίπλα στις «Νταμπλούχες»! ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς!

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019
1ος προκριματικός γύρος, 2ο παιχνίδι, EHF Cup
Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας

Διαβάστε ακόμη...