ΠΑΟΚ… run and gun!

Από inpaok.com: Το πρώτο ανοιχτό προς τον κόσμο φιλικό έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στον Πανιώνιο ο Δικέφαλος (15/9 – 17:00), όπου και του επιβλήθηκε με 94-88, με το σκορ στην παρούσα φάση να μην παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο.
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚ… run and gun!

Ο Κώστας Φλεβαράκης, που γι'ακόμα ένα παιχνίδι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του, είδε ξανά τους παίκτες του να απλώνουν το βασικό στοιχείο που θα έχει φέτος ο ΠΑΟΚ στα περισσότερα παιχνίδια του. Αυτό, δεν είναι άλλο από το γρήγορο τέμπο που δίνει η ομάδα κατά την διάρκεια του αγώνα, και η σχετικά άμεση εκτέλεση στην επίθεση, που κρατάει ακόμα και 10″.

Το γεγονός αυτό, δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητικό για τον Δικέφαλο, αρκεί να μην μετατραπεί σε βιαστικό και νευρικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο πέραν του να σουτάρουν. Κατ'αυτόν τον τρόπο, ο 50χρονος τεχνικός θα πρέπει να βρει λύσεις ώστε να αξιοποιηθούν κατάλληλα οι Ζήσης Σαρικόπουλος και Ζέιν Νόουλς, ώστε ο ΠΑΟΚ να έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα και να μην «φορτώνονται» επιθέσεις και πόντους μόνο οι περιφερειακοί του.

Δεν είναι άλλωστε κρυφό, ότι οι «ασπρόμαυροι» χτίστηκαν και θα προτιμήσουν αυτό το στυλ. Κάτι τέτοιο, αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του Φλεβαράκη, που τόνισε ότι έτσι μας αρέσει και μπορούμε να παίζουμε, και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να το κάνουμε ακόμα καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη...