Η συνήθεια που έγινε λατρεία: Ο Κρέσπο «χτυπάει» για τρίτη σερί φορά στο Περιστέρι (vids)

Από sdna.gr: Έδρα που του... πάει φαίνεται πως είναι το Περιστέρι για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος σκόραρε για τρίτη σερί φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου.
Πηγή: sdna.gr
Η συνήθεια που έγινε λατρεία: Ο Κρέσπο «χτυπάει» για τρίτη σερί φορά στο Περιστέρι (vids)

ΟΧοσέ Άνχελ Κρέσπο, έβαλε τη δική του... σφραγίδα στο διπλό του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, λυτρώνοντας τον Δικέφαλο στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης και χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκει δίχτυα στο συγκεκριμένο γήπεδο, αντιθέτως είναι κάτι που τείνει να εξελιχθεί σε... παράδοση.

Πιο συγκεκριμένα, στις 31 Μαρτίου του 2018, ο Δικέφαλος έφυγε με το διπλό μέσα από το Περιστέρι με σκορ 2-0, με τον Κρέσπο να σκοράρει το δεύτερο γκολ και να «κλειδώνει» το ματς μετά από σέντρα του Δημήτρη Πέλκα.

Την περσινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ άφησε τους πρώτους του βαθμούς στην έδρα του Ατρομήτου, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Ωστόσο, ο Κρέσπο ήταν και πάλι συνεπής στα καθήκοντά του, αφού άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Βαρέλα. Μάλιστα, εκείνο ήταν και το μοναδικό γκολ που πέτυχε στην πιο πετυχημένη χρονιά της ιστορίας του Δικεφάλου.

Θυμηθείτε τα εν λόγω γκολ:

Στο 02:28

Στο 0:50

Διαβάστε ακόμη...