Βιντεοσκοπούσαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Δεν εμφανίστηκαν ούτε στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Πηγή: paok24.com
Βιντεοσκοπούσαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Προκλητική ήταν η στάση της τουρκικής ομάδας και του πάγκου της Μουράτπασα προς το φινάλε της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο Φιλίππειο της Βέροιας.

Για αρκετά λεπτά, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, οι παίκτριες της κυπελλούχου Τουρκίας αποσύρθηκαν στον πάγκο τους, αρχικά για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος από νερά που είχαν πέσει, ενώ στη συνέχεια ήταν ενοχλημένοι με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και το σημείο που κάθονταν, παρά το γεγονός πως βρίσκονταν κανονικά πίσω από το διαχωριστικό που υπήρχε χωρίς να δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα!

Τελικά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε μετά από υπόδειξη της Αστυνομίας να ανέβει λίγες θέσεις πιο πάνω, όμως αυτό που προκαλεί αίσθηση από τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της διακοπής βιντεοσκοπούσαν τον κόσμο του Δικεφάλου!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτριες της Μουράτπασα είχαν πρόβλημα ακόμη και με τον ήλιο που έμπαινε από τα παράθυρα του γηπέδου!

Μετά το φινάλε του αγώνα, καμία παίκτρια ή ο προπονητής της τουρκικής ομάδας δε δέχτηκε να παρευρεθεί στη συνέντευξη τύπου, αφού ήταν αρκετά εκνευρισμένοι με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...