Η... επιστροφή Βιεϊρίνια και η ατάκα Γκαρσία που «τρέλανε»

Από sdna.gr:Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσαν το παρών σε εκδήλωση στην 84η ΔΕΘ, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να μιλάει για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και τον τεχνικό της Κ-19 του Δικεφάλου να «τρελαίνει» με την ατάκα του.
Πηγή: sdna.gr
Η... επιστροφή Βιεϊρίνια και η ατάκα Γκαρσία που «τρέλανε»

O Βιεϊρίνια στο περιθώριο της παρουσίας του στο περίπτερο του Metropolis 95.5, σημείωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν.

«Σε λίγο επιστρέφω. Και όπως κάνω πάντα, θα δώσω και πάλι το 100% για τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε αυτό έχω μάθει να κάνω όσο φορώ αυτή τη φανέλα και το έχω δείξει. Αυτό θέλω να κάνω και τα επόμενα χρόνια.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πέρσι κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα αήττητοι και δεν αφήσαμε σε κανέναν το περιθώριο να μας αμφισβητήσει. Την ίδια προσπάθεια κάναμε και την χρονιά που είχε προηγηθεί και όλοι είδατε τι έγινε.

Φέτος μπορεί η σεζόν να μην άρχισε καλά και να είμαστε όλοι στεναχωρημένοι αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πάρουμε ξανά! Αυτό και τίποτε λιγότερο», ανέφερε στη δήλωση του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Γκαρσία, προκάλεσε... σεισμό με την ατάκα του, γνωρίζοντας για ακόμη μια φορά την αποθέωση από τους οπαδούς του Δικεφάλου, που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Κ-19 του Δικεφάλου, σημείωσε: «Καρδιά, ψυχή και αρχ@@@».

Διαβάστε ακόμη...