Βιεϊρίνια : “Θα κάνουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα”!

Από thessports.gr: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρέθηκε στη ΔΕΘ και μίλησε τόσο για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αλλά και για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα.
Πηγή: thessports.gr
Βιεϊρίνια : “Θα κάνουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα”!

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως η επιστροφή του στην ενεργό δράση δεν αργεί λέγοντας χαρακτηριστικά : "Σε λίγο επιστρέφω. Και όπως κάνω πάντα, θα δώσω και πάλι το 100% για τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε αυτό έχω μάθει να κάνω όσο φορώ αυτή τη φανέλα και το έχω δείξει. Αυτό θέλω να κάνω και τα επόμενα χρόνια".

Ο Βιεϊρινια έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον αγώνα που θα κάνει ο ΠΑΟΚ ώστε να κρατήσει τα κεκτημένα : "Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πέρσι κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα αήττητοι και δεν αφήσαμε σε κανέναν το περιθώριο να μας αμφισβητήσει. Την ίδια προσπάθεια κάναμε και την χρονιά που είχε προηγηθεί και όλοι είδατε τι έγινε. Φέτος μπορεί η σεζόν να μην άρχισε καλά και να είμαστε όλοι στεναχωρημένοι αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πάρουμε ξανά! Αυτό και τίποτε λιγότερο".

Διαβάστε ακόμη...