Βάζει κι άλλα λεφτά ο Σαββίδης για μεταγραφές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εάν…

Aπό sfina.gr: Είναι πλέον γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ είναι "ζορισμένος" με το Financial Fair Play και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί, αλλά δεν είναι και απολύτως βέβαιο ότι μπορεί να έχει πρόβλημα...
Πηγή: sfina.gr
Βάζει κι άλλα λεφτά ο Σαββίδης για μεταγραφές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εάν…

Θεωρείται πολύ σημαντική η σύνταξη του ισολογισμού της ΠΑΕ (έως 30/06), η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει στα τέλη Οκτωβρίου και όπως όλα δείχνουν τότε θα ξέρουμε με σιγουριά τι πρόκειται να γίνει.

Το Financial Fair Play επιτρέπει αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου 30 εκατομμυρίων ευρώ στην τριετία, αλλά αυτό δεν απαγορεύει την κάθε ΠΑΕ να κάνει νέα αύξηση για να καλύψει εσωτερικές ανάγκες και πληρωμές, εάν δεν έχει τα ανάλογα έσοδα ή να πουλήσει κάποιον παίκτη για να μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, υπάρχει πιθανότητα ο Ιβάν Σαββίδης να αποφασίσει να ρίξει κι άλλα λεφτά στον ΠΑΟΚ για να κάνει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, άσχετα εάν αυτά τα χρήματα "πιαστούν" στο FFP ή όχι, δεδομένου ότι πρέπει να καλυφθούν και οι ανάγκες της ομάδας.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη ήταν "ηχηρό χαστούκι" και μεγάλη ζημιά, γιατί από εκεί ο ΠΑΟΚ θα κάλυπτε περίπου 8 εκατομμύρια, ίσως και 10 συνολικά, που τώρα δεν υπάρχουν ούτε ως προοπτική, γι αυτό εάν δεν πάνε καλά οι φετινές εισπράξεις, τότε θα αναγλασθεί να κάνει την αύξηση ή να πουλήσει παίκτη, για να καλυφθεί με τα οικονομικά του, στην Ευρώπη.

Γι αυτό και επικρατεί μια σιγουριά ότι θα ρίξει λεφτά για να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο, για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, το οποίο θα κριθεί στα πλέϊ οφ.

Διαβάστε ακόμη...