“Καλή κίνηση να μείνει ο Μπράνκο, άργησε ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές…”

Από sfina.gr : Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να διατηρήσει στη θέση του τον Μάριο Μπράνκο, αποτέλεσε το θέμα της εβδομάδας, αφού υπήρχαν αρκετοί που περίμεναν να απομακρυνθεί ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής…
Πηγή: sfina.gr
“Καλή κίνηση να μείνει ο Μπράνκο, άργησε ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές…”

Την άποψη του Κούλη Αποστολίδη, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ζήτησε ο FOCUS 103,6 FM και πήρε την απάντηση:

-“Ήταν σωστή η απόφαση παραμονής του κ. Μπράνκο και θα ήταν πιο σωστή εάν δεν μεσολαβούσε η ιστορία της παραίτησής του για λόγους ευθύνης. Καλώς έμεινε ο Μπράνκο, αλλά πρέπει να γίνει πιο ξεκάθαρος ο ρόλος του καθενός μέσα στην ομάδα, ποια είναι τα καθήκοντά του και μέχρι πού μπορεί να προχωράει σε αποφάσεις για μεταγραφές. Το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν διάφορες πληροφορίες ότι εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα της διοίκησης στις μεταγραφές. Ρωτάω λοιπόν ποιος έπρεπε να αποφασίσει για ενίσχυση της ομάδας στην περίοδο του καλοκαιριού και ποιος φταίει που αυτό δεν έγινε; Ο Μπράνκο ή κάποιος άλλος; Ο ΠΑΟΚ άργησε, αυτό βλέπω εγώ ως παλιός ποδοσφαιριστής και μπορώ να έχω άποψη…”

-“Βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η μη ενίσχυσή του στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, εκεί όπου έφυγαν παίκτες και ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται αποδυναμωμένος. Έπρεπε να ενισχυθεί η ομάδα σε εκείνο το χώρο με ακόμη πιο ποιοτικούς παίκτες από πέρσι, γιατί βάζεις υψηλότερους στόχους πρόκρισης σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα πρέπει να έχεις πιο δυνατούς παίκτες, πιο καλούς…”

Διαβάστε ακόμη...