Μπλαχίν: «Ψέματα όσα γράφουν για μένα και τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Όλεγκ Μπλαχίν αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να συζητά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την πιθανότητα ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Δικεφάλου. Για ψέματα έκανε λόγο ο Ουκρανός τεχνικός με φόντο τα μυθεύματα που κυκλοφόρησαν...
Πηγή: sdna.gr
Μπλαχίν: «Ψέματα όσα γράφουν για μένα και τον ΠΑΟΚ»

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν ευφάνταστα σενάρια των Ουκρανών που φέρνουν τον Όλεγκ Μπλαχίν στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ουκρανικής ιστοσελίδας, ο 66χρονος τεχνικός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αμπέλ Φερέιρα.

Σενάρια που ξεπερνούν κάθε επιστημονική φαντασία, με τον Όλεγκ Μπλαχίν να ξεκαθαρίζει με αρκετή δόση ειρωνείας την κατάσταση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως όλα είναι ψέματα

«Οι δημοσιογράφοι που έγραψαν για τον ΠΑΟΚ γιατί δεν έγραψαν πως αναλαμβάνω την Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα; Λυπάμαι.

Για ποιες διαπραγματεύσεις μιλούν; Με ποιον; (σ.σ. γελάει). Με τον ΠΑΟΚ; Δεν έχω ιδέα! Φυσικά και λένε ψέματα. Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτές οι πληροφορίες. Οι δημοσιογράφοι έγραψαν από το στενό μου περιβάλλον. Και ποιος είναι στο στενό μου περιβάλλον; Η σύζυγός μου ή τα παιδιά μου; Μπορώ να πω πως τα έγραψαν ωραία όμως... (σ.σ. γελάει)».

Όσο για το μέλλον του; «Υπήρχαν κάποιες προσφορές (σ.σ. από άλλες ομάδες) αλλά δεν μου ταίριαξαν».

Διαβάστε ακόμη...