Το πλάνο για το Περιστέρι

Από sfina.gr: Ιδιαίτερα ικανοποιημένος είναι ο Αμπέλ Φερέιρα, βλέποντας τους παίκτες του να εμφανίζονται περισσότερο ευδιάθετοι στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, δείγμα, ότι έχουν ξεπεράσει το σοκ του πρόωρου ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Πηγή: sfina.gr
Το πλάνο για το Περιστέρι

Στο Περιστέρι το Σάββατο κρίνεται αναγκαίο το "τρίποντο" για να επανέλθει η αισιοδοξία μέσα στην ομάδα και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα για την υπεράσπιση των σκήπτρων του πρωταθλητή. Ο Πορτογάλος προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του για το μεθαυριανό παιχνίδι χωρίς να έχει κατά νου σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Οι Φερνάντο Βαρέλα, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο ανεβάζουν τους ρυθμούς, αλλά επειδή έχασαν πολλές προπονήσεις, λογικά δεν συμπεριλαμβάνονται στα βασικά πλάνα για το Περιστέρι. Στο κέντρο της άμυνας ο Φερέιρα ετοιμάζει για παρτενέρ του Χοσέ Κρέσπο τον Ίνκι Ίνγκασον, ενώ το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παραμείνει το ίδιο, αποτελούμενο από τους Άντερσον Εσίτι και Γιόζιπ Μίσιτς, παρά την επιβάρυνση που έχει ο Νιγηριανός από τις υποχρεώσεις του στην Εθνική του ομάδα. Άλλωστε, δεν υπάρχει άλλη λύση στην θέση "6".

Επειδή δεν ήταν παρών σε αρκετές προπονήσεις και ο Δημήτρης Λημνιός, λόγω της παρουσίας του στην Εθνική Ελπίδων, πιθανόν να πάρει την θέση του στο Περιστέρι στην δεξιά μεσοεπιθετική πτέρυγα ο Λέο Ζαμπά, που έμεινε στον πάγκο στα τελευταία ματς και στρώθηκε στη δουλειά στις προπονήσεις, δείχνοντας πεισμωμένος να βρει ξανά τον καλό εαυτό του.

Πέλκας με Άκπομ

Στην επίθεση θα επανέλθει ο Δημήτρης Πέλκας πίσω από τον Τσούμπα Άκπομ. Ο Φερέιρα σε όλα τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια δεν θα παίζει με δεύτερο επιθετικό τον Κάρολ Σφιντέρσκι για ευνόητους λόγους καλύτερης ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας στη μεσαία γραμμή, αφού ο Πέλκας στον τομέα του πρέσινγκ και του μαρκαρίσματος είναι αποτελεσματικός.

Στην άμυνα οι τέσσερις (Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης και Κρέσπο) θα παραμείνουν ως σταθερή βάση, με πιθανότερο παρτενέρ του Ισπανού, όπως προείπαμε, τον Ίνγκασον.

Ο Φερέιρα ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα δείξει αντανακλαστικά και θα παρουσιασθεί μεταμορφωμένη προς το καλύτερο στο γήπεδο του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο, για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους "ασπρόμαυρους".

Διαβάστε ακόμη...